Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyire nehéz felhelyezni a...

Mennyire nehéz felhelyezni a telefonra egy Kijelzővédő fóliát?

Figyelt kérdés
Korábbi telefonjaimon is voltak fóliák. De azokat boltban rakatam rá. Most vettem egy új telefont, és gondoltam most én magam pakolom fel. Rendeltem online egy üveg fóliát a telefonomra.

márc. 10. 12:57
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Abszolút nem nehéz, én mindig magamnak rakom rá, lévén, hogy nálunk a mobilos boltokban ugyanazt a fóliát rakják fel több ezer forintért, amit az aliról rendelek pár száz forintért...
márc. 10. 13:22
 2/8 Metionin ***** válasza:
93%
Egyáltalán nem nehéz, a fóliához szokott lenni leírás de videót is találsz hozzá.
márc. 10. 13:29
 3/8 anonim válasza:
100%
KOzepesen nehez ha nem csinaltad elotte. Elofordulhat,hogy 1-1 por szemcse kerul ala meg akkor is ha teljesen megtakaritottad elotte. Van ez az eltavolito opcio, visszahuzod, porszemet leszeded es mehet fel ra. MIkor legutobb vettem foliat akkor ketto volt a csomagba, szoval ha elrontod ott a B opcio. Szerintem meg tudod csinalni.
márc. 10. 13:53
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Könnyű. Persze lehet nem lesz tökéletes, ahogy írták, lehet egy kis porszemcse alá kerül, de ha téged nem zavar, akkor igazából úgy is hagyhatod. Mindenesetre jó ha azért az ember egyszerre 2-3 darabot rendel, így nincs az a stressz, hogy mi van elrontod és nincs pótfóliád.
márc. 10. 14:28
 5/8 anonim ***** válasza:
YouTube. Csomó videó van róla.
márc. 10. 15:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Én egyszer magamnak csináltam, elcsesztem (légbuborékos lett), az óta GSM boltba viszem. 500 ft-ért felrakják nálunk a városban a sima fóliát vagy az üvegfóliát, ha viszed azt is magaddal.
márc. 10. 16:23
 7/8 anonim ***** válasza:
79%
easy fit-es kell venni és nem cseszed el.
márc. 10. 16:45
 8/8 anonim ***** válasza:
79%
Jutubon van jópár videó, nézd meg őket. Ajánlom figyelmedbe a matricás pozicionálást, tökéletesen a helyére kerül.
márc. 10. 18:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!