Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Poco x3 nfc sokkal nagyobb...

Poco x3 nfc sokkal nagyobb részt vág le a videókból mint bármely más telefon ugyanekkora kijelzővel és aspect ratio-val?

Figyelt kérdés
Pár napja vettem meg a Poco x3 nfc telefont és youtubeozni akartam rajta és rögtön feltűnt, hogy rengeteget levág a videóból ha ráközelítek, hogy eltűnjön a fekete rész oldalról. Beszéltem ismerőseimmel és nekik ugyanekkora kijelzővel (Samsung A72, Redmi Note 9 Pro) sokkal kevesebbet vág le a videókból. Esetleg a beállításokban néztem el valamit vagy mi lehet a probléma?

2021. máj. 16. 13:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez csakis a képarányától függ a telefonnak, hisz a 16:9 videóba kell úgy belezoomolnia hogy a telefon képernyőjének teljes szélességét befedje. Mindhárom telefon kijelzője 20:9, tehát ugyanannyit is vágnak le.
2021. máj. 16. 14:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Megnéztük, összehasonlítottuk egymás mellett és a 3 közül az enyém vág le a legtöbbet és nem tudom miért.
2021. máj. 16. 14:24
 3/6 anonim ***** válasza:
De csak a tetejéből és aljából vág le, nem? Az oldalát csak kitolja a képernyő széléig? Mert ha igen, és nem torzul a kép, akkor képtelenség hogy többet vágna le.
2021. máj. 16. 19:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen csak az aljából és a tetejéről de mondom, sokkal többet vág le és nem tudom miért. Lehet hogy valami beállítás van amit nem találok?
2021. máj. 17. 11:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha csak a tetejéből/aljából vág le, és nem torzul a kép, akkor a te telefonod teljesen normálisan nagyít bele a videóba. Elképzelni nem tudom hogy a többieknek hogy sikerül másképp. Nyissatok meg egy azonos videót, nagyítsatok bele, csináljatok képernyőmentést és tegyétek fel ide. Mert nálad 100% hogy nem kell állítani semmit.
2021. máj. 17. 13:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem attól is függ hogy youtube app-ban nézed vagy valamelyik böngészön belül nézed.
2021. aug. 30. 01:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!