Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mikor fognak a hardver árak...

Mikor fognak a hardver árak "normalizálódni"?

Figyelt kérdés
azt tudom, hogy európában elkezdik gyártani a félvezetőket, de mikor lesznek normális árak újra?
2022. márc. 15. 23:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A videokártyákat leszámítva mindennek teljesen normális ára van. Gyakorlatilag ma árat csökkentett az AMD is...
2022. márc. 15. 23:03
 2/12 A kérdező kommentje:
videókártyákra is gondolok, azok mikor esnek már vissza?
2022. márc. 15. 23:04
 3/12 anonim ***** válasza:
63%
Nem mostanában de hála isten már nem is érdekelnek a játékok.
2022. márc. 15. 23:08
 4/12 anonim ***** válasza:
68%
Július 13.-án, de hogy melyik évben azt nem tudom.
2022. márc. 15. 23:15
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerencse a hardverárak korrektek, kivéve a VGA.

Az egy hányinger piac.

Inkább elvből nem veszek és használom az IGP-t, pedig lenne rá pénzem. Majd ha egy GTX1050 max 35k lesz, visszatérek az ügyre. Addig vegyék azok, akik szeretik a mostani vadkapitalizmust.

2022. márc. 15. 23:54
 6/12 puritan ***** válasza:
100%

Nem olyan irányba megy a világ, hogy bárminek az ára normalizálódjon.

:-(

2022. márc. 16. 00:26
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg még legalább 1 év, a vicc az hogy az 1070 em most drágább mint mikor 5.5 éve vettem
2022. márc. 16. 07:59
 8/12 anonim ***** válasza:
40%
Soha. Keress rá: "klaus schwab új világrend"! A hatalom célja az, hogy csak a kiválasztottaknak lehessen magántulajdonuk. Jelszó: "nincs semmim, mégis boldog vagyok". Ezért verik fel a hardverek mellett pl. az ingatlanok vagy a bútorok árát is, hogy az egyszerű dolgozó ember ne engedhesse meg ezeket magának, hanem mindent tőlük béreljen. Ezért csinálták a covidot, és az orosz-ukrán háborút is erre használják fel (hacsak nem azzal is ők mozgatták úgy a szálakat, hogy háború legyen).
2022. márc. 16. 08:17
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak a VGA-árak gusztustalanok. Nézzük meg az új DDR5 ram árakat, tekintve, hogy alig jelentenek előrelépést a DDR4-hez képest az új lapokba mégis csak azok mennek.

De a minőségi alaplapot (Z690) is 130 felett kapsz. Pár éve Rog Strix alaplapot vettem 90 körül, most 130-tól indul. Gigabyte Aourus is 160-tól indul.

Normális szerintem sosem lesz már, maximum ha szerencsénk van az új amd procik nem lesznek horror áron, de a pc-fejlesztést el kell engednünk. Egyszerűen nem éri meg több százezret kidobni az ablakon, játékok sem indokolják már

2022. márc. 16. 11:19
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Szívből remelem a DDR5 is bedől a pi**ba.

Vagy kénytelenek lesznek drasztikus learazasra.

Akiket ismerek még hardcore gamerek, és egy vagyont költenek gépre mind a 4es ramot veszi, mert azért hülyének ne nézzék...

4es RAM fillerert van, ha valaki erosebbet akar, abban is van lehetőség nem pióca áron és nagyon jól teljesítenek.

VGA más kérdés, ott nehezebb szorongatni a kereskedőket, a szükséglet sok mindent felülír...

2022. márc. 16. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!