Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez jó gamer egér, megéri az árát?

Ez jó gamer egér, megéri az árát?

Figyelt kérdés
Ventaris M500 RGB

2022. márc. 15. 19:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, az árából ítélve nem egy nagy durranás. Úgy értem, hogy egy normális office egér kezdődik innen, nem egy gamer. Bár az is igaz, fogalmam sincs mitől gamer egy egér. Mitől az?
2022. márc. 15. 19:35
 2/4 anonim válasza:
100%

Pontosabb, magasabb a DPI és a rövid válaszidő miatt lehet egy egeret gamer egérnek nevezi. Na meg a látható extrák pl a plusz gombok, akikhez bill parancsokat rendelhetsz.

A leírás alapján nem rossz ez az egér. 4800 DPI - persze ez önmagában még nem elég. Nem ismerem, nem próbáltam.

2022. márc. 15. 19:50
 3/4 anonim ***** válasza:

2

Köszi! :)

2022. márc. 15. 19:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Súly: 143g. Ez valami rossz vicc?

Egyébként 5-6 ezer forint, szerintem inkább dobj rá egy kicsit, 8 ezerért van Logitech G102 jó Gaming Software-rel, sok-sok beállítási lehetőséggel, meglepetések nélkül. A linkelt egér valószínűleg software nélkül érkezik, az RGB világítás pedig megy rajta ahogy jónak látja, ráadásul a DPI is csak előre megadott értékekre állítható.

2022. márc. 15. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!