A Speedlink Decus gamer egér jó egér, megéri az árárt?
Figyelt kérdés
2014. aug. 14. 21:29
1/7 anonim válasza:
Ha jól láttam ,hogy 12K és nem 4 akkor nem, ennyiből már egy értelmesebb logitech egeret is kapsz.
2/7 A kérdező kommentje:
akkor tudnál ajánlani valami jó logitech gamer egeraet? kb egge az árkategóriába max 17k?
2014. aug. 15. 06:04
3/7 anonim válasza:
Ebbe az árba kényelmesen elférnek nagyon jó egerek mint pl a Logitech G400/400S vagy akár már egy Razer Deathadder
4/7 anonim válasza:
Itt egy link ha ezt elólvasod akkor biztos, hogy ell birod dönteni,hogy tetszik -e az egér. Link: [link]
5/7 anonim válasza:
Ad1. A kérdés ősrégi
Ad2. Az egér egy átmatricázott szutyok
Ad3. Attól, mert egy a témában inkompetens oldal ír egy valószínűleg fizetett cikket, még nem lesz jó.
6/7 A kérdező kommentje:
köszi már megvettem és télleg jó .
ad 1 az tény de azért jó.
ad 2 ez a "szutyok" 1 éve van meg és baromi jó szóval nincs vele semmi gond teszi a dolgát rendesen . És fogni is olyan kényelmes hogy eleinte azt is elfelejtettem hogy az egeret fogom és nem valami mást.
És ad 3 azért nem inkompetens oldal mert elég sok cikküket olvastam és amit úgy vettem hogy azt írták rá hogy jó az mindig az is volt.
2015. aug. 10. 01:55
7/7 anonim válasza:
Én annak örülök, hogy neked megfelel, a tényen nem változtat, hogy egy átmatricázott kacat amit 3-4 ezerért megvehettél volna, ahogy a pc guru meg egyéb gamer oldal hardveres cikkei is még mindig kerülendőek, vagy szerinted az milyen egér teszt ahol se a szenzor, se a különböző mikrokapcsolók se semmi nincs megemlítve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!