Asztali számítógép vagy laptop?
Általános felhasználásra kellene egy számítógép. Internetezés, office, filmnézés. Vacillálok a PC VS laptop között. Egy asztali gépet ha összerakok erre az alap felhasználásra, az is ott lesz 180 ezer körül biztosan. Monitor, billentyűzet... És mellette rengeteg helyet foglal a házban, kábelrengeteg...
Ha játékra használnám, egyértelmű lenne, hogy asztali gépet sokkal olcsóbban összerakok. De nekem erre az alap felhasználásra nem biztos, hogy megérné az asztali. 200 ezer körül egész használható laptopok vannak már... Soha nem volt laptopom, eddig asztalit használtam,most tönkrement, de most elgondolkodtam a laptopon. Mit gondoltok? Ilyen alap felhasználásra mit vennétek manapság? Mit gondoltok?
Említett felhasználásra elég lenne egy laptop. AMD 5300U/5500U és I5-1135G7 proci alá ne menj, ha játszani is akarnál akkor szerintem felejtsd el, max gamepass.
#4 Feher Acer nagyon elavult es igy tularazott
egyedul akkuja elgondolkodtato hogy papiron a 6 cella mit tud a gyakorlatban most meg
de az is elgondolkodtato mit jelent az hogy "szervizelve" miert kellett? mert nem az van irva hogy kitakaritva pl.
lenovo mar modernebb
ja hogy ö sok laptopot arulhat mert ugyan azt a szoveget irja
dell is megondolhato bar elavult de legalabb nem gyenge
180 ert mar talalhatsz par ujat az emlitett procikkal #2
attol fugg mivel jatszol es hogy ertelmes dualos ram paros lesz a laptopban, akkor igp kell is lehet ezt azt
legujabbak tobbseget is futattak veluk jatszhatoan szoval, persze nem jatekra valok es foleg nem multi jatekra
illetoleg ha epp vannak par harmatgyenge dvga s laptopot is lelhetsz, de csak ha jatekrol is szo lenne, de ugy lattam hogy egyaltalan nincs arrol szo!
VivoBook okat talalhatsz legolcsobban legjobbakat pl.
Mi az átlagos felhasználás ? Böngészni mint a telefonon elég a laptop.
Ha látni is akarsz valamit a monitoron tanulni dolgozni akkor a hitvány billentyűzet és kicsi kijelző nem előny
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!