Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Asztali számítógép vagy laptop?

Asztali számítógép vagy laptop?

Figyelt kérdés

Általános felhasználásra kellene egy számítógép. Internetezés, office, filmnézés. Vacillálok a PC VS laptop között. Egy asztali gépet ha összerakok erre az alap felhasználásra, az is ott lesz 180 ezer körül biztosan. Monitor, billentyűzet... És mellette rengeteg helyet foglal a házban, kábelrengeteg...

Ha játékra használnám, egyértelmű lenne, hogy asztali gépet sokkal olcsóbban összerakok. De nekem erre az alap felhasználásra nem biztos, hogy megérné az asztali. 200 ezer körül egész használható laptopok vannak már... Soha nem volt laptopom, eddig asztalit használtam,most tönkrement, de most elgondolkodtam a laptopon. Mit gondoltok? Ilyen alap felhasználásra mit vennétek manapság? Mit gondoltok?

#Asztali gép VS laptop
2022. márc. 12. 11:00
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Viszont asztali gépből még mindig jobb teljesítményűt kapsz 180-ért, plusz a monitort nem kell cserélni, ha a gépet cseréled, sőt az asztali gép jobban bővíthető, javítható, ha a laptopnak baja van esélyes, hogy teljes csere teljes áron.
2022. márc. 12. 11:11
 2/8 anonim ***** válasza:
53%

Említett felhasználásra elég lenne egy laptop. AMD 5300U/5500U és I5-1135G7 proci alá ne menj, ha játszani is akarnál akkor szerintem felejtsd el, max gamepass.

https://www.youtube.com/watch?v=CPjOMfG7jLo

2022. márc. 12. 12:46
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Vegyél egy olcsó tabletet erre. Kijön 50 ezer Ft ból.. :)
2022. márc. 12. 12:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Internetezés, office, filmnézés.

[link]

[link]

[link]

2022. márc. 12. 13:29
 5/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
60%

#4 Feher Acer nagyon elavult es igy tularazott

egyedul akkuja elgondolkodtato hogy papiron a 6 cella mit tud a gyakorlatban most meg

de az is elgondolkodtato mit jelent az hogy "szervizelve" miert kellett? mert nem az van irva hogy kitakaritva pl.

lenovo mar modernebb

ja hogy ö sok laptopot arulhat mert ugyan azt a szoveget irja

dell is megondolhato bar elavult de legalabb nem gyenge

180 ert mar talalhatsz par ujat az emlitett procikkal #2

attol fugg mivel jatszol es hogy ertelmes dualos ram paros lesz a laptopban, akkor igp kell is lehet ezt azt

legujabbak tobbseget is futattak veluk jatszhatoan szoval, persze nem jatekra valok es foleg nem multi jatekra

illetoleg ha epp vannak par harmatgyenge dvga s laptopot is lelhetsz, de csak ha jatekrol is szo lenne, de ugy lattam hogy egyaltalan nincs arrol szo!

VivoBook okat talalhatsz legolcsobban legjobbakat pl.

2022. márc. 12. 14:53
 6/8 Szirty ***** válasza:
A laptop egyetlen előnye a hordozhatóság.
2022. márc. 12. 17:15
 7/8 anonim ***** válasza:
52%
Nem vennék megint laptopot. Pc erősebb, tartósabb.
2022. márc. 12. 18:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Mi az átlagos felhasználás ? Böngészni mint a telefonon elég a laptop.

Ha látni is akarsz valamit a monitoron tanulni dolgozni akkor a hitvány billentyűzet és kicsi kijelző nem előny

2022. márc. 13. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!