Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit tegyek, ha egy minőségi...

Mit tegyek, ha egy minőségi tápegység 1 hónap után hangos...?

Figyelt kérdés

[link]

Erről a tápról lenne szó, még itt ajánlották. (Utolsó pillanatban változtattam meg a kosárban egy Chieftecről, de bánom)....

1 hónapja van meg az új géppel együtt. Először olyan volt, mintha nem is menne, mondom megnézem, de forgott a venti, csak valóban olyan halk volt, mintha nem is lenne táp a gépben... Direkt ezért választottam ezt a márkát.

Erre pár napja elkezdi, hogy jó 10-12 óra használat után (munkám + utána kicsit lazításként játszok), elkezd kerregni.

90% biztos vagyok benne, hogy a benne lévő venti...

Jártam anno így, egy noname táppal, csak az 2 év után kezdte el és 5 ezer forint volt... Mondom lesz ami lesz, szétszereltem a tápot, a venti tövéhez raktam 2 csepp olajat, és utána gyönyörűen ment.

Na most itt az a helyzet, hogy ez a táp viszont 1 hónapos, garis, és nem szívesen nyulkálok tápokban...

Ha visszaküldöm, tuti biztos vagyok benne, hogy azt fogják mondani, hogy ennek nincs semmi baja. Mert kb. olyan 10 óra készenlét után kezd el berregni, addig semmi hangja szinte, a kedves bolt pedig hát nem feltétlen híres a tökéletes gari kezelésről, hiába az egyik legnagyobb itt MO-n.

Ráadásul úgy "beépítették" összeszerelésnél, hogy van az egész gépben kb 20 gyorskötöző, azt se tudom hogyan rakom vissza, mert annyi kábel van ezen a tápon, mint a rahedli, és nem vagyok egy nagy tech-szaki.

2022. márc. 11. 13:11
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
63%

ez neked minőségi táp?

bástya, ez egy nudli

2022. márc. 15. 20:04
 22/28 A kérdező kommentje:
A te Codegenednél jobb.
2022. márc. 15. 20:44
 23/28 anonim ***** válasza:
33%
milyen kodegenemnél?
2022. márc. 15. 20:52
 24/28 anonim ***** válasza:
68%

ez a táp ez 1 kaka

volt idő, míg 10 000 ft-ért is meg lehetett kapni, most nagy kegyesen felemelték az árát 16-ra

most azt hiszed, hogy ezért a pénzért kapsz rendes tápot?

2022. márc. 15. 20:55
 25/28 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
52%
Én sem értem mit szeretgeti annyira.
2022. márc. 15. 21:03
 26/28 A kérdező kommentje:
Hát érdekes, mindenhol szinte maximálisra van értékelve, itt és a PH-n is ezt ajánlották, miszerint ebben az árkategóriában ez a király, sőt, a webshopot is megkérdeztem vásárlás előtt, rám erőltethettek volna egy 10-essel drágábbat, de azt mondták, hogy ez teljesen jó választás egy ilyen kis fogyasztású géphez.
2022. márc. 15. 23:23
 27/28 anonim ***** válasza:
31%

milyen árkategóriában?

ettől lejjebb nincsen, bástya

2022. márc. 15. 23:25
 28/28 A kérdező kommentje:
2022. márc. 15. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!