Ez a tápegység elég minőségi?
Figyelt kérdés
FSP hyper 550w 80+ pro
Csak mert volt egy régi gép amibe elment az alaplap és a kártya is a táp miatt,már paranoiás vagyok ezügyben
Az igaz amúgy hogy az újabbak előbb lekapcsolják magukat minthogy ártsanak valami másnak mert angolul ilyesmit olvastam? Most amilyen kártya árak vannak extra óvatos vagyok..
2022. jan. 26. 21:40
1/10 anonim válasza:
Különösebb gond nincs vele, igaz csak bronz, de ez a minőséget enm befolyásolja.
2/10 3 napos mákos lecsó válasza:
Hát én valami seasonic-ot tennék alá. Az FSP Hyper se egy gagyi táp. De ha paranoiás vagy, van feljebb.
3/10 A kérdező kommentje:
Okés köszi
2022. jan. 26. 21:57
4/10 anonim válasza:
Teljesen normális táp, felesleges lecserélni.
5/10 3 napos mákos lecsó válasza:
#4 nem lecserélni akarja hanem újat venni.
6/10 anonim válasza:
Jah, bevoltam tépve már este, félre olvastam
Meg is veheti épp
7/10 anonim válasza:
Attól függ milyen konfigban van, de fogjuk rá tűrhető darab.
8/10 anonim válasza:
Ajánlható...
Ha nagyon parázol, akkor az első, amit igazán lehet ajánlani, az a bitfenix formula gold 550W. 20-21 ezer most
9/10 A kérdező kommentje:
I5 10400f es gtx 1650-hez
2022. jan. 27. 12:07
10/10 anonim válasza:
Ahhoz simán elég, nem is érdemes egyelőre komolyabbra beruházni, max ha 250-300W körüli fogyasztású VGA-ra váltasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!