Mit tegyek, ha egy minőségi tápegység 1 hónap után hangos...?
Erről a tápról lenne szó, még itt ajánlották. (Utolsó pillanatban változtattam meg a kosárban egy Chieftecről, de bánom)....
1 hónapja van meg az új géppel együtt. Először olyan volt, mintha nem is menne, mondom megnézem, de forgott a venti, csak valóban olyan halk volt, mintha nem is lenne táp a gépben... Direkt ezért választottam ezt a márkát.
Erre pár napja elkezdi, hogy jó 10-12 óra használat után (munkám + utána kicsit lazításként játszok), elkezd kerregni.
90% biztos vagyok benne, hogy a benne lévő venti...
Jártam anno így, egy noname táppal, csak az 2 év után kezdte el és 5 ezer forint volt... Mondom lesz ami lesz, szétszereltem a tápot, a venti tövéhez raktam 2 csepp olajat, és utána gyönyörűen ment.
Na most itt az a helyzet, hogy ez a táp viszont 1 hónapos, garis, és nem szívesen nyulkálok tápokban...
Ha visszaküldöm, tuti biztos vagyok benne, hogy azt fogják mondani, hogy ennek nincs semmi baja. Mert kb. olyan 10 óra készenlét után kezd el berregni, addig semmi hangja szinte, a kedves bolt pedig hát nem feltétlen híres a tökéletes gari kezelésről, hiába az egyik legnagyobb itt MO-n.
Ráadásul úgy "beépítették" összeszerelésnél, hogy van az egész gépben kb 20 gyorskötöző, azt se tudom hogyan rakom vissza, mert annyi kábel van ezen a tápon, mint a rahedli, és nem vagyok egy nagy tech-szaki.
/10
Nem vmi kellemes, amikor el kezd kerregni munka vége felé mint az állat, vagy épp amikor kicsit lazítaní szeretnék, mert már ki vagyok.
Ezeknek a típusú tápoknak tudtommal pont az az egyik lényege, hogy semmit nem hallasz belőle. Ezért vettem ezt, nem egy használt Codegent...
Tegnap kevesebbet használtam, meg se nyikkant, így nem tudtam tesztelni az ujrainditasos dolgot.
Nos. 10 óra üzemidő után el kezdett kerregni megint. Kikapcsoltam, vártam pár másodpercet és úgy tűnik, hogy a kikapcsolás és bekapcsolás után már nincs kerregés....
Még mindig itt szerencsétlenkedek, mi tévő legyek.
Ebben a helyzetben lennétek Ti megolajoznátok a ventit?
Egyszer egy ócska gépben és ócska tápban megcsináltam, hogy a ganyét kiszedtem a tövéből raktam egy minimális olajat, és sikeres is lett az akció.
16
Szerintem csak egy bizonyos fotdulatszámnál kerreg a ventillátor.
Mennyire hangos a hang?
Egyébként akkor csak kapcsold ki a gépet meg vissza egy rövid idő után ha jó lesz, szerintem nem kell másik tápot venni, de ha biztosra akarsz menni, ajánlok neked másikat ;)
Hát figyelj, lehet valakinek hangos, valakinek nem, engem zavar.... Alapállapotában olyan, mintha bent sem lenne, de ha rázendít... Igazából azért is vettem ezt a tápot, mert világhírű, hogy mennyire halk... Nagyon érzékeny vagyok erre, ezért nem egy ötezres Codegent raktam bele, meg hogy ne süljön el :D
Ha tudsz ajánlani, azt megköszönöm, de csak olyan érdekel, ami HALK :D
20ezer környékén akarok mozogni, mert nem egy erőműbe kell a táp, illetve nem örülök, hogy egy nem rég vásárolt gépnél azzal kell törődjek, hogy ki venné meg ezt a tápot így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!