Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A szüleim nem veszik meg...

A szüleim nem veszik meg nekem a z envidiából az új 1660 TI-t, csak a 1650-t, szerintetek az elég?

Figyelt kérdés
Nagyon csalódott vagyok, mert a jobbat akartam volna, a 1650 egyáltalán elfuttatja a gta vét? Nem hiszem el, hogy nem képesek legalább ennyit megvenni nekem…
2022. márc. 2. 10:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Sokat elmond a diszfunkcionális családotokról, ha ez egyáltalán bármilyen szempont.
2022. márc. 2. 10:53
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem veszed meg magadnak? Ja, az nem opció.
2022. márc. 2. 11:07
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

#1 Milyen diszfunkcionális család?

Semmit nem tudunk a családról, csak hogy van egy feltehetően kamasz egyén, aki nem kap meg valamit, és duzzog, ahelyett, hogy örülne, hogy költenek a szórakoztatására.

Lehet, hogy már az is éppen csak belefér a költségvetésbe. Lehet, hogy ez már a sokadik ez vagy az kell kérése, lehetnek testvérei, akiknek esetleg vannak más igényei, és velük is kell gondolni...

Ne haragudj, de a diszfunkcionális család nem itt kezdődik.

2022. márc. 2. 11:09
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Csodálkozol rajta, mikor 160 ezerért van 1660Ti a legsilányabb kivitelből holott annak az ára az én véleményem szerint legfeljebb 50 ezer kellene legyen, a 1650 legalább 100 ezer alatt van, de az is undorító áron van és gyengébb mint egy GTX1060... Főleg hogy már a 3000-es szériánál tartunk és jön a 4000-es elvileg év végén.

Régen egy GTX1080Ti mikor kijött 200 ezer volt, most egy 3080Ti 800 ezer... Szerintem majd megérted te is 20 év múlva, miért vannak vele így a szüleid.

És igen, képes a GÉTÉJA VÉT megfuttatni a parkban.

https://www.youtube.com/watch?v=LiXBHI-UOTk

2022. márc. 2. 11:14
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

"a jobbat akartam volna"

Tudod mit? Akarjál a saját pénzedből. Én ha a saját pénzemet költöm, akkor is csak "szeretnék" valamit.

Akarni meg csak egy helyen kell. De ott nagyon.

2022. márc. 2. 11:17
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

"Nem hiszem el, hogy nem képesek legalább ennyit megvenni nekem"

Ecsém, ez úgy működik, hogy elmész nyári munkába dolgozni, elröppen egy-két hónap, és mindjárt megveheted magadnak a kártyát. Utána majd legalább érezni fogod azt is, hogy mennyit kell kepeszteni azért, hogy "legalább ennyit" meg tudj engedni magadnak. És neked még adóznod sem kell, vagy etetned és ruháznod olyanokat, akik azt sem tudják, mennyit ér a pénz.

2022. márc. 2. 11:30
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha az én gyerekem lennél, játszhatnál a processzorba integrált GPU-val, ha másé, esetleg maradna a telefonod, vagy még az sem. Hacsak nem vagytok nagyon gazdagok, és az esetleges testvéreid nem kaptak jobbat (amit erősen kétlek), semmilyen igényed nem lehet ajándékra vonatkozóan. Ráadásul csak spekulációra alapozol, fogalmad sincs a kérdés alapján, milyen teljesítményű a kártya, de már nyavalyogsz.
2022. márc. 2. 11:38
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
... es meg mindig van, aki valaszol az ilyen kerdesekre...
2022. márc. 2. 12:16
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
na, hülyegyerek, mennyél ebédelni, meg tízóraizni az oviba, aztán kezdődhet a délutáni szunyókálás
2022. márc. 2. 12:23
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tetszik? A rendelést visszavontam, a géped eladom és megveszem ezt:

[link]

Most már úgy kérdezd, hogy a fenti elfuttatja-e a GTA-t :)

Apád

2022. márc. 2. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!