Mi a helyzet a VGA piacon?
Figyelt kérdés
Látszik már valami, vagy továbbra is stagnálnak esetleg növekednek az árak?2022. márc. 1. 15:07
1/11 anonim válasza:
Az látszik, hogy 378 forintos euro és 337 ft-os dollár mellett az árak csak felfelé mehetnek.
2/11 A kérdező kommentje:
Sokan hogy jampiskodtak itt kb 1 hete hogy óriási árzuhanás lesz :'D
2022. márc. 1. 15:50
3/11 anonim válasza:
Egy hete még nem volt háború. Most meg van.
4/11 anonim válasza:
2 éve már, hogy borzasztó a helyzet , és még pár évig az is lesz.
amíg a 3 éves laptop amit 135 ért vettem most 177 e ft addig gond van :D
5/11 anonim válasza:
Már 1 éve azt várják sokan, hogy csökken vagy normalizálódik a piac. Én nem tudtam tovább várni, vettem egy 3060-at, sajnos meghalt az 1080-as kártyám.
Drága volt, de legajlább új és garis.
Amúgy csökkentek az árak, de még így is 280eFt-t fizettem, egy olyan kártyáért, ami sztem nem érne 150-nél többet.
Év elején meg 400eFt körül mozgott.
6/11 anonim válasza:
Egyébként tényleg csökkentek az árak, persze MSRP-t meg sem közelítette, de most olyan áron lehetett kapni kártyákat ami fél éve is elképzelhetetlen lett volna. Most az árfolyam miatt megint nem lesz jobb a helyzet.
7/11 anonim válasza:
Csökkentek az árak.
Igazából a kereslet kínálat a lényeg, nem az hogy mennyit ér a forint.
8/11 anonim válasza:
#7 Számít hogy mennyit ér a forint, mert a boltok euróban veszik meg a kártyát.
9/11 3 napos mákos lecsó válasza:
A használt piac és a szervergyorsítók játékra való befogását virágkorát éli.
Mindig lesz aki megveszi az új garis cuccot, szóval mindig lesz utánpótlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!