Mi a helyzet a Józsefvárosi piacon a lopással,
zsebeléssel, rablással? Mennyire kell tőle tartani?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy aki már átélt egy ilyet az azt hiszi, hogy ez már törvényszerűség, aki meg még nem élt át soha az könnyen mondja, hogy nem kell félni.
De én reális képet szeretnék kapni.
Ha valaki egyedül megy akkor mire figyeljen?
A tárcám, pénzem, telefonom a farmeron zsebében (nem farzseb) mennyire van biztonságban?
Légyszi segítsetek!
Köszi!
2009. aug. 28. 05:39
1/6 anonim válasza:
Én még csak egy párszor voltam ott, de nem egyedül és még nem loptak tőlünk semmit, de nem mondom azt, hogy nem félek tőle, hogy egyszer mégis. Szerintem táskából is meg zsebből is könnyen kiszedik a dolgokat, ha az a céljuk, elérik. Minél kevesebb dolog legyen nálad. Szerintem zsebben nem fél annyi minden, amire szükséged van... pénztárca, íratok, telefon. Szerintem túl feltűnő lenne, hogy dudorodik a zsebed. Inkább valami olyan táskát vinnék, amit tudok védeni a kezemmel.
2009. aug. 28. 08:30
2/6 baranyi kálmanné válasza:
Sajnos engem megloptak a gyereket felvetem a őlembe, és igy valahogy be tudtak nyulni a táskámba.De a jo hir hogy a pénztárcámba nem volt sok pénz.A papirjaim még jo hogy a kocsiba hagytam.
2009. szept. 1. 12:39
3/6 A kérdező kommentje:
A kocsit is feltörhetik, ellophatják, én nem mernék semmit sem ott hagyni.
Nem zárt táskából nagyon könnyű lopni. Én hátizsákkal készültem menni, mivel egy férfi elég furán nézne ki női vállra akasztható táskával.
Az irataim, tárcám, pénzem, telefonom a farmerom zsebében lenne, ami kellően szűk. Szeritnem abba benyúlni nem tud senki, főleg ha esetleg még a kabát is rálóg.
2009. szept. 1. 13:23
4/6 anonim válasza:
Figyelj rá,hogy ne vonja el senki a figyelmedet.Nekem 1x az eladó dumált,közben egy másik nyúlkált a táskámban.Szerencsére egy kedves ember figyelmeztetett,így nem tudta elvinni a pénzemet,irataimat.De volt már,hogy levágták a táska szíját,és vitték a táskát.Meg van szervezve nagyon.Övtáska?Mindig rajta lenne az egyik kezed?
2009. szept. 1. 14:11
5/6 anonim válasza:
Tudom hogy már nem aktuális,de ajánlott egy övtáska a begombolt kabát alatt, de csak a szükséges cuccokat vidd!
2010. febr. 19. 21:10
6/6 anonim válasza:
Hát, én nemnagyon szoktam parázni az ilyesmitől, szal nálam ilyen vállra akasztható táska volt, telefon meg ilyesmi a dzsekim zsebében, táskában nem volt semmi értékes, szóval abba akár nyúlkálhattak is, ha akartak:)
mondjuk, én nem láttam ilyen gyanús fazonokat, esetleg egy-kettőt, de nem a kínaiak/vietek, ők tök kedvesek voltak:3
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!