Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Új videokártyával kevesebb az...

Új videokártyával kevesebb az fps ?

Figyelt kérdés

Sziasztok vásűroltam egy HD 6970 2GB-t (nem új de erősebb mint az előző GT 710 2GB-m)

Jelenleg amd catalyst 15.7.1 driver van fent.

De volt fent amd crimson is. Mikor az oldalrol letoltom akkor a crimsonra azt írja hogy 16.2.1 de amint feltelepítem és megnézem ott ott már a verziónál vmi 15.3x.xxx van.

Számítogépem alkatrészei:

2db monitor 1db hdmi es egy dvi-i(ezeket hasznaltam GT 710emmel is)

cpu: a8-7600

ram: 2x4gb ddr3

ssd:kingston A400 128gb

előző gpu: GT 710 2GB

Mostani: hd 6970.

PSU: HIEFTEC Smart 500W

Rendszer: ReviOS 11. Volt ReviOS 10 is azon is ugyanez. (Mielott jonne a hate hogy a revios szar. engen nem érdekel. eredeti windowson még ennél is kevesebb volt ugyhogy ezekkel legyszives hadjatok.) Amelyik jateknl ezt eszrevettem: Fortnite. Mit tudok tenni ?

2022. febr. 21. 18:01
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

Linkelek h. érts:

[link]

A fogyasztási táblázatot nézd meg oké? Na hello,te nagyokos.

2022. febr. 22. 09:57
 22/40 anonim ***** válasza:

És itt van egy kis cpu teszt:

[link]

Jó olvasgatást nagyokos.Itt is keresd meg a fogyasztás táblázatot.

2022. febr. 22. 09:59
 23/40 anonim ***** válasza:
A táp 12v-os ága még igy is elég tuti ehhez a konfighoz,hiába osztott...Előző voltam.
2022. febr. 22. 10:02
 24/40 anonim ***** válasza:
Azért linkeltem be a tápról is képet,hogy lásd a terhelhetőségét mellesleg.Te nagy villanyszerelő.
2022. febr. 22. 10:03
 25/40 anonim ***** válasza:
60%

A tápon hiába írják hogy a 408W, az mind a két 12 V-os ág összterhelhetősége.

Meg van adva hogy 12V1 24A MAXIMUM, és az kérlek alássan 288W kereken, és még TE linkelted be a prohardveres tesztet ami mutatja, hogy 300W-ot alaphangon kérnek ezek a kártyák... Akkor ebből mit szűrsz le? Azt hogy nem elég a kártyának a kraft de lévén hogy gagyi táp meg csak le se kapcsol ha megrántja a tápon akármelyik 12V-os ágat mert a fő elemek amik onnét esznek nem érik el a 408W összterhelhetőséget.

Értem én mit akarsz de ha nem érted a működését akkor ne kezdjél el itt fröcsögni NEKEM főleg személyeskedve...

"A nagy villanyszerelő"

2022. febr. 22. 14:18
 26/40 anonim ***** válasza:
A mostani rtx 2080 super karim a gyárinál jóval több fázissal húzva sem eszik 300 w-ot te láma.Előző voltam.
2022. febr. 22. 14:26
 27/40 anonim ***** válasza:

Törölték a hsz-eimet.A teszteket nézd meg még egyszer. Cpu 100 w-ot ehet max,A gpu 200-at.De igy is sokat mondtam.Aztán nézd meg a linkelt képet a tápról is mégegyszer.Illetve nézd meg újra a ph-s tesztet mit is ír.Összfogyasztást ír.Tudod mindenestül értik(komplett gépestül)

De már nem foglalkozom veled.Látszik mennyire vágod a dolgokat.

2022. febr. 22. 14:37
 28/40 anonim ***** válasza:

Mivel törölgettek itt vannak a linkek újra:

[link]

Fogyasztást nézd meg.

[link]

Itt a cpu fogyija.

[link]

Ez meg a táp adatlapja a képek közt...

2022. febr. 22. 14:41
 29/40 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz vele, fixen troll.

Aki nem tud két számot összeszorozni, na majd pont az fogja megmondani elég-e vagy sem. Hozzátéve ennél azért összetettebb, ez csak kvázi egy szám és a tápegységek jó része nem tudja állandóan tartani az adott feszültséget stabilan, magas terhelés mellett.

Nem mellesleg abba a vacakba alig van valami védelem és hamar megtörténhet a baj. Igazán megtehetnék a gyártók hogy legalább nagybetűvel ráírnák a célterületet, hogy ez most irodai tápegység, és ha 800W is van ráírva, egy 1650-nél nagyobbat ne kössön rá...

Iszonyat nagy szemfényvesztés megy, és akkor jönnek a laikusok vitatkozni a számok törvényén...

2022. febr. 22. 14:49
 30/40 anonim ***** válasza:
0%
29-es.Nagyjából elég biztonsági tartalék is van abban a tápban.Erőben(wattban).Nem lehet ezzel gondja az adott konfignak.Mégiscsak Chieftec,és azért a minősége nem olyan rossz :) Persze van jobb is,de bőven megteszi az adott konfighoz ami a kérdésben szerepel.
2022. febr. 22. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!