Több monitor kevesebb fps? (többi lent)
A fő monitor: Samsung S24F350FHU.
Második: BenQ G2000W
Harmadik: lG 25um58-p
És amire én kiváncsi lennék hogy ezek így összességébe mennyire eszik a videokártyát vagy mennyire okoznának kevesebb fps-t
Kiterjesztve lenne. Azaz a fő monitoron játék. második esetleg böngésző. harmadikon discord. csak hogy mondjak oda is valamit.
Azaz csak egy monitor menne játékra a többi csak egy felület.
Meg a másik kérdésem csak kíváncsiságból. ha csak az első 2 monitort nézzük. Akkor kérdésem ugyan az. mennyivel lesz kevesebb fps/videokártya terhelés
Videokártyám. MSI GTX 1070 gddr5 8gb
Ha valamit nem jól írtam írjatok és javítom vagy ha kihagytam valamit. köszi a válaszokat!
(gondolom lesz olyan kérdés minek 3 monitor. háát miért ne ha annyira nem zabálja a gépet akkor meg.)
#1 +1 valoban boven eleg az IGP a tobbire
vagyis ha beallithato melyuk gpu t hasznalja a kiterjesztett megjelenito az se lenne rossz
persze ez esetben a ramhoz nyul hozza... persze eleg minimalis kell ezekhez
fps egyik esetben se lenne szabad hogy szamotevo legyen, vagyis hogy szaggasson, a min fps tul alacsony es gyaroki legyen ha vga d hoz van igazitva az egesz rendszer
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
4/5 igen, jó lenne de nincs 1.2M Ft-m rá csak egy videokártyára
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!