Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Színes laptopot szeretnék,...

Színes laptopot szeretnék, ajánlanátok egy oldalt, ahol van?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy laptopot, vagy notebookot, igazából nem tudom mi a különbség... ?! A lényeg, h ne fekete legyen, a fehér az nagyon nagyon tetszik, de vmi lila, vagy pink is szép lehet! Minit nem szeretnék, mert azokat nem dícsérik, pedig ott sok sok szín közül lehet választani...... Előre is köszönöm azoknak, akik linkelnek nekem oldalakat, ahol szétnézhetek.... :) Köszi!
2010. szept. 11. 11:32
 1/3 anonim ***** válasza:

ipon.hu

Amúgy mondj egy összeget és mondok 1-2 jót :p

2010. szept. 11. 12:07
 2/3 anonim ***** válasza:

úristen!

meg is érdemled, hogy a csicsás kinézetű laptopot sokkal magasabb áron sózzák el rád, amikor a belseje alig éri meg az árának a felét!

De nem mi, hanem te fogsz szenvedni vele a szoftvereid futtatásánál...

... de legalább jól néz ki XD

2010. szept. 11. 12:22
 3/3 A kérdező kommentje:

Jó, nem csak a külseje számít!!! Nem vennék meg gyengébb képességűt, ha tudom h nem jó, csak ép jól néz ki!! Azért ennyire neeeeem!!! :)

Max 140-150ezret adok érte, többet nem! Köszi a válaszokat! :)

2010. szept. 11. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!