Melyik laptop lenne jobb választás?
Sziasztok!
Találtam ezt a 2 laptopot, kb azonos áron. Szerintetek melyik lenne megfelelőbb nekem?
Amire használnám: Most alap Office programok ès böngészés, később programozást (app/web - fejlesztés valószínűleg, nem 3d) szeretnék tanulni, ha ahhoz is jó lenne valamilyen szinten az szuper lenne.
1. DELL Latitude 7480
Processzor: Intel Core i5 7300u 4x3.5GHz 2mag 4szál
Memória: 8gb DDR4
SSD: 256GB
Videókártya: Intel HD620 1.7gb
Kijelző: 14.1" FullHD IPS 1920x1080
2. HP Zbook 17
Processzor: Intel Core i7 4700QM 8x3.4GHz 4mag 8 szál
Memória:16gb
SSD: 512gb
Videokártya: Nvidia K3100m 4gb + Intel HD 4600
Kijelző: 17.3" LED FullHD 1920x1080
Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni!
#1, Igen tudom, de hát nem találtam jobbakat 150.000 alatt🤷♂️
#2, Hordozva nem lenne, és jelenleg egy 9"-os tabletet használok mindenre is, szóval méretre nekem mindkettő megfelelne szerintem. Bár nem tudom hogy a 14" mennyire tud szűkös lenni, ha erről van valami tapasztalat akkor azt szívesen meghallgatnám😊🙏
#4, Köszönöm szépen😊🙏 Valószínűleg a 2. lesz a nyerő akkor...
Az mennyre lehet baj, hogy DDR3 ram van benne? Amennyire sikerült utánanéznem nem is lehet lecserélni DDR4-re, csak több DDR3 ramot rakni bele, bár nagyon nem értek hozzá. Azért használható lesz majd agyvérzés nélkül remélem😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!