Jó választás ez a laptop?
LENOVO IDEAPAD 5-15ITL05
Ezt a laptopot néztem egy idelye, és érdekelne, hogy valakinek van e tapasztalata vele?
Főként irodai használatra lenne, de néha játékra is jó lenne használni (nyilván nem a legújabbakra gondolok), erre is alkalmas szerintetek?
Linkeld be!!
Integrált grafikás rendszerekkel el lehet bohóckodni játékokban. Mikre gondolsz pontosan?
GPU jobb, sajnos nem találtam jó fps tesztes videót, biztos valami ritka párosítás. (i3-al általában intel UHD GPU az átlagos szerintem)
Csak i5-öst találtam vele, de ugye i5 és i3 közt különbség van.
Okés... lehet róla szó. A gond az a proci részről, hogy csak 2 magos. A GPU viszont tényleg kb 1,5-2-szer olyan erős, mint az integráltak.
Játékra jó kompromisszum lehet azért... de nagyon belépő szint. Szóval mai játékok ezzel a kombinációval sem fognak menni, és integrálttal sem. A határ talán pl a far cry 6 lehet. Az az integráltaknál a játszhatósági szint alatt van. Ez a gép meg talán még épp tudja futtatni.
Amúgy itt egy csgo teszt [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!