Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik laptop jobb választás...

Melyik laptop jobb választás ár érték arányban?

Figyelt kérdés

Ebben az árkategóriában ezt a laptopot találtam a legerősebbnek

[link]

Viszont ezen is gondolkodtam mivel dedikált videókártya van benne

[link]

Nem tudok dönteni hogy jobb-e annyival a dedikált gpu mint a jobb processzoros gép amiben viszont integrált a gpu

2022. febr. 1. 19:10
 1/5 anonim ***** válasza:
25%
Én az inteles gépet választanám, igazából a 2 számítógép teljesítménye hasonló, de én intel párti vagyok.
2022. febr. 1. 19:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát az már régen rossz ha a két processzor teljesítménye hasonló. 4mag 8 szál vs 8mag 16 szál :D

Kérdező:

Mire szeretnéd használni? Komoly 3D teljesítményhez mindkettő kevés,ha erre nicns szükség akkor mindkettő bőven jó. Viszont processzorban durván jobb az 5700U, mint az i5.

2022. febr. 1. 20:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

1#"igazából a 2 számítógép teljesítménye hasonló"

A Cinebench nemet mondott:

[link]

Kérdező GPU-ban jobb az inteles gép, de minden másra ott az amd

https://www.youtube.com/watch?v=OXjcaynq8MU (intel fps teszt)

https://www.youtube.com/watch?v=prRPzotKalE (amd fps teszt)

2022. febr. 2. 07:37
 4/5 anonim ***** válasza:
A dedikált VGA miatt számomra nem kérdés a döntés. Ha neked nem fontos a GPU, akkor valószínű nem fontos az sem, hogy amúgy itt a Ryzen erősebb az i5-nél, de azt a Vega8(?) vissza is fogja, persze ez felhasználásfüggő. Játszani egyikkel se nagyon fogsz. Ár/értékben ±10eft negyedmilliónál már szerintem nem oszt/szoroz.
2022. febr. 2. 08:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

+1

Ha játék a cél, akkor az MX 350 GPU-val jóval előrébb van az ember. Az tényleg élvezhető szinten tudja futtatni a belépő kompetitív játékokat (csgo, wot, fortnite, stb...). Ezekre az AMD integráltja is elégecska, viszont van egy minőségbeli különbség.

Ha nincs játék, akkor az AMD a magasan jobb választás a kétszer erősebb processzor miatt.

Ha nincsenek processzorigényes feladatok (csak netezgetés, film, iroda/tanulás, stb), akkor még lehet olcsósítani is, és AMD 5500U procis gépek közt is nézelődhetsz.

2022. febr. 2. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!