Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Parasztvakítás a vga iparban...

Parasztvakítás a vga iparban az rtx?

Figyelt kérdés

Szerintem ennek semmi egyéb jelentősége nincs csak gazdasági. A játékok ugyanúgy néznek ki szinte, viszont sokszorosába kerülnek az embereknek a boltban.

Csak egy újabb indok a nép lehúzására...

2022. febr. 6. 08:15
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Mármint sokszorosába kerülnek a videokártyák a boltban, de persze a játékok ára is dgyre nő...
2022. febr. 6. 08:17
 2/12 anonim ***** válasza:
88%

Szezon és fazon keverése mellé burokban élés esete?

RTX ahol támogatva van, ott ad hozzá a látványhoz, az árak meg egy bizonyos bányászat miatt szálltak el....

2022. febr. 6. 08:24
 3/12 A kérdező kommentje:
Semmit nem ad a látványhoz. Senkit nem erdelel akció közben, hogy mi csillog be jobban...
2022. febr. 6. 08:33
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem a magad nevében beszélj csak. :)
2022. febr. 6. 08:41
 5/12 anonim ***** válasza:
74%
Ha NEKED nem tetszik ez van, DE ettől még másnak tetszhet. Csak mert téged nem érdekel még nincs igazad. :)
2022. febr. 6. 09:40
 6/12 A kérdező kommentje:
De most komolyan, ti nektek ez előbbre van, minthogy a játék legyen jó? Legyen mondanivalója, hangulata?
2022. febr. 6. 10:07
 7/12 anonim ***** válasza:
69%

Nem ezt mondtam. Viszont csak mert neked nem tetszik attól még nem kell fikázni. Aki akarja megveszi, aki meg nem az nem. Nem több és nem kevesebbről van itt szó. A te véleményed hogy "fölösleges" legyen, de más attól még had vegye meg ha ezt akarjak. Én nekem pl egy R7 240 1gb-os vga van csak gépembe, mégsem sírok grafikán(max azon ha gyenge kártyám miatt nem indul játék). Nekem Low/Medium is tökéletes 720p-be, csak stabil fps-em legyen 30-60 közt, más nem érdekel.

Illetve Hiába van mondanivalója/hangulata 1 játéknak, ha ma már a legtöbb indie játék is kezd brutális gépigényeket támasztani és nem csak az AAA játékok. Szóval alapvetően szép és jó a hangulat/történet 1 játéknak, csak ha nem viszi a géped akkor mindhiába.

2022. febr. 6. 10:17
 8/12 anonim ***** válasza:
32%

"De most komolyan, ti nektek ez előbbre van, minthogy a játék legyen jó? Legyen mondanivalója, hangulata?"

Amúgy miért is forgatod ki a dolgokat? Volt egy alap kérdés, nem az RTX miatt magasak az árak. A különbséget meg lehet látni.

Innen meg nem állította azt senki, hogy egyik vagy másik dolog fontosabb, de akkor ezek szerint egy játék nem lehet jó ÉS szép is egyben?

https://www.youtube.com/watch?v=5aFunBcPGE0

Sztoriorientált játék, és adtak ki belőle RTX-es verziót... ja és itt a videó, ne mondja senki, hogy nem látni különbséget.

2022. febr. 6. 10:34
 9/12 anonim ***** válasza:
84%
Nem 1-1 ilyen uj featurenel lesz latvanyos a dolog, magaban az rtx nem ad hozza sokat, de mondjuk 5 ev mulva osszehasonlitod az akkorit es mostanit, akkor igen latvanyos lesz, mert mindig talalnak fel uj dolgokat fel evente kb, ez a dlss vagy mi amit az nvidia csinal stb…. Mindegyik csak egy kicsit ad hozza, ami vegul mar nagyot alkot. Hogy CSAK a raytracing miatt, ugy nem eri meg, de elobb utobb ugyis gepet ujitasz es akkor csaknez lesz a piacon
2022. febr. 6. 10:58
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy kicsit parasztvakítás, mert valóban nem ad hozzá olyan sokat a látványhoz, mint amekkora jelentőséget tulajdonítanak neki. Technológiai értelemben nagy előreugrás, de játékos szemmel ez is 'csak egy' új grafikai feature.

Az árakhoz meg semmi köze.

2022. febr. 6. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!