Parasztvakítás a vga iparban az rtx?
Szerintem ennek semmi egyéb jelentősége nincs csak gazdasági. A játékok ugyanúgy néznek ki szinte, viszont sokszorosába kerülnek az embereknek a boltban.
Csak egy újabb indok a nép lehúzására...
Szezon és fazon keverése mellé burokban élés esete?
RTX ahol támogatva van, ott ad hozzá a látványhoz, az árak meg egy bizonyos bányászat miatt szálltak el....
Nem ezt mondtam. Viszont csak mert neked nem tetszik attól még nem kell fikázni. Aki akarja megveszi, aki meg nem az nem. Nem több és nem kevesebbről van itt szó. A te véleményed hogy "fölösleges" legyen, de más attól még had vegye meg ha ezt akarjak. Én nekem pl egy R7 240 1gb-os vga van csak gépembe, mégsem sírok grafikán(max azon ha gyenge kártyám miatt nem indul játék). Nekem Low/Medium is tökéletes 720p-be, csak stabil fps-em legyen 30-60 közt, más nem érdekel.
Illetve Hiába van mondanivalója/hangulata 1 játéknak, ha ma már a legtöbb indie játék is kezd brutális gépigényeket támasztani és nem csak az AAA játékok. Szóval alapvetően szép és jó a hangulat/történet 1 játéknak, csak ha nem viszi a géped akkor mindhiába.
"De most komolyan, ti nektek ez előbbre van, minthogy a játék legyen jó? Legyen mondanivalója, hangulata?"
Amúgy miért is forgatod ki a dolgokat? Volt egy alap kérdés, nem az RTX miatt magasak az árak. A különbséget meg lehet látni.
Innen meg nem állította azt senki, hogy egyik vagy másik dolog fontosabb, de akkor ezek szerint egy játék nem lehet jó ÉS szép is egyben?
https://www.youtube.com/watch?v=5aFunBcPGE0
Sztoriorientált játék, és adtak ki belőle RTX-es verziót... ja és itt a videó, ne mondja senki, hogy nem látni különbséget.
Egy kicsit parasztvakítás, mert valóban nem ad hozzá olyan sokat a látványhoz, mint amekkora jelentőséget tulajdonítanak neki. Technológiai értelemben nagy előreugrás, de játékos szemmel ez is 'csak egy' új grafikai feature.
Az árakhoz meg semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!