I7 870-es processzor mellé van egy RX 560 OC kártyám, képes ezt kihajtani a procim?
Figyelt kérdés
Természetesen tudom, hogy a kártya sem a legerősebb a procit meg meg Kádár használta kb papírnehezéknek, de amikkel én játszottam eddig azokra tökéletes volt, viszont újabb játékoknál már érződik, hogy nagyon gyenge és érdekelne, hogy esetleg másik procival tudnék-e növelni a teljesítményen és ha igen milyen procit ajánlotok? Előre is köszönöm a válaszokat! :)2022. febr. 6. 07:45
1/3 anonim válasza:
Ez így jó kb, főleg hogy igazából még egy gyorsabb proci létezett az i7 880, azzal meg sokkal enm lennél előrébb, teljes platformot kéne cserélni már akkor.
2/3 anonim válasza:
ebben a konfigban inkább a vga lesz gyenge láncszem.
3/3 MGéza válasza:
Hát azért ne túlozzunk, ettől gyengébb procik mellett is meg lehet izzasztani ezt az alsó-középkategóriás vga-t, abba meg most bele sem megyek hogy nem a proci "hajtja ki", hanem a grafikus beállítások elsősorban, ezért afogalom kb értelmetlen, a bottleneck kifejezés kicsivel helytállóbb, de az sem teljesen... FHD például már bőven sok ennek a kártyának, de alacsonyabb felbontáson is akadhatnak problémák főleg high vagy ultra grafikai beállítások mellett, akár régebbi címeknél is.
Csak újabb, 2016 utáni címeknél jellemző hogy a 4/8-as procik kevésnek bizonyuljanak, szóval első körben szerintem erősebb vga beszerzésén gondolkodj szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!