Szerintetek teljesítményben melyik videókártya a jobb? melyiket vegyem meg? RTX 2080 Super vagy RTX 3060 Ti ?
Nagy dilemmám, mert neten tesztekben nagyon vegyes a végeredmény. a legtöbben az RTX 3060 Ti a jobb, de valahol nem, vegyes. nekem az a néhány fps-is számítana, de nem tudom melyik javára dől a mérleg? esetleg tapasztalata van e bárkinek? (engem most csak a teljesítmény érdekel, tehát ilyen h az kevesebbet fogyaszt, meg hasonlók nem érdekel.)
2560x1080 as felbontás, max grafika acél( kivéve RayTracing)
i7 10700K lenne alatta, meg 16 Gb ram!
köszönöm a válaszokat.
Ahogy nézegetem 1440p/4K-nál van igazából pár FPS különbség a két kártya között (átlag 6 FPS a 3060 Ti javára).
Mondhatni teljesen mindegy melyiket veszed, de szerintem az legyen amelyik olcsóbb nekem ebben a pillanatban.
az árak mellett azért a VRAM-ot is nézd
ha csak pár FPS a különbség, akkor inkább a kedvezőbbet és ennek megfelelő VRAM-osat választanám
Oké értjük, hogy szereted mert neked az van, de azért nem kell ennyire ferdíteni, a 3060Ti ugyanis inkább egy 2080 Super szintje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!