Katoonene kérdése:
Melyik kártyával rendelkező laptoppal járnék jobban? RTX 3080 Mobile, vagy RTX 2080 Super Mobile?
Figyelt kérdés
Ha van hozzáfűznivaló, szívesen veszem. Az áruk azonos nagyjából, de teljesítményben a 3080 jobb, de sajna nincs 17-es képernyővel rendelkező gép, lehet nem is lesz idén.2021. máj. 14. 23:03
A kérdező szavazást indított:
RTX 3080 Mobile 16 GB 15.6'
RTX 2080 Super Mobile 8 GB 17.3"
7 szavazat
1/8 anonim válasza:
17-es laptop felesleges, bőven elég a 15-ös, én is csak utólag jöttem rá :)
2/8 anonim válasza:
A 2 között nagyon minimális a különbség.
Mi a pontos típusa?
Mert a hűtés viszont nem mindegy, elég fontos befolyásoló tényező egy notebook esetén.
3/8 A kérdező kommentje:
Egy ideje 17.3 van. Ezert nem tudom, nem lenne e kicsi a masik, de 3 honap utan lassan belatom, lehet nem lesz iden 17.3-as. Kb sehol se tudnak igerni semmit.
2021. máj. 14. 23:18
5/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
Igen, emiatt is szeretném az újabbat lehetőleg. Januárban nem tudom mi volt a helyzet, de február óta azt látom, nincs választék, ami van is, fogy szépen, utánpótlás nincs sehol. Ha jön valami, 20%-al drágább, mint volt, egy nap alatt elmegy. Némely videóban azt látom, hogy a 3070 felveszi a versenyt a 2080 Superrel is, de ha 50 fajta van típuson belül, nem is csodálom, hogy youtube követhetetlen. A héten jutottam el oda, hogy "meguntam" a várakozást. MSI-t sajnos nem is ismerem, ASUS ROG-ok voltak az elmúlt években, de az Asus csak tárja szét a kezét, konkrétumot nem tud mondani. Kicsit azért ódzkodok a 15.6-tól, de lehet 2 nap után megszokom. Hűtés szempontjából heti 4-5 órát kell szerencsére kibírnia, nem napit 4-5öt. Akkor mondjuk asztalit is vennék.
2021. máj. 15. 07:12
7/8 anonim válasza:
Ha kijelző mérete miatt aggódsz, kösd rá a laptopot egy monitorra. Egyébként kicsi a különbség, nem nagyon fogod észrevenni.
8/8 A kérdező kommentje:
Az se rossz megoldas. Lassan elfogadom, Mediaba elmentem nezni ilyen mereteket. Ami meg nagyon zavar, hogy a Vram 8Gb-s kulonbsege nagy, gondolom tovabb lesz hasznalhato a 3080. Arban pedig jelenlegi Magyarorszagon nincs kulonbseg.
2021. máj. 15. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!