Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptopot érdemes venni?

Milyen laptopot érdemes venni?

Figyelt kérdés
Nem értek hozzá és nem tudom mit kell nézni rajtuk, ezért kérdezem itt. Elsősorban digi oktatás miatt lenne rá szükségem. Azon kívül nem igazán van vele szemben elvárás, csak legyen valami alaptudása és ne egy leggagyibb utánzat legyen. Sok pénzem nincs rá, így valami olcsóbb kellene.

2022. jan. 28. 18:47
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
az előző #19-nek szólt...
2022. jan. 29. 16:27
 22/27 anonim ***** válasza:
20# azért mert neked az a laptopod van, attól még nem lesz jó
2022. jan. 29. 16:35
 23/27 anonim ***** válasza:
#22 Nincs ilyenem, viszont a "nem jó", meg a "gagyi" nem ugyanaz. Nem mintha erre bármelyik is igaz lenne.
2022. jan. 29. 16:40
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem el, hogy még mindig erőlködsz.... tessék:

[link]

Leglális, viszonylag friss win10 pro.

Láthatod miket nyitottam meg (office hiányában az online office-t)

Facebook nincs is rendesen megnyitva, mert nem léptem be.

1db youtube videó megy a háttérben, 1 word és 2 excel dokumentum. Ennyi. Nézd meg a memóriahasználatot. Örülök, hogy neked a 4GB elég, de az azt jelenti, hogy lapoz folyamatosan a windows, tehát gyilkolod az SSD-t és ráadásul ez a sebességen is érződni fog.

Apropó SSD. Nézd meg kérlek a lemezhasználatot. 30GB-ot vonj le belőle, mert azok a munkámhoz kellenek, nem minősülnek általános felhasználásnak, de a többi az valós. Van olyan illesztőprogram aminek a telepítője is többszáz MB. A windows frissítésekről nem is beszélve, amik maguk mögött hagyják a szemetüket is. 3 nagy frissítőcsomag ment fel mióta felraktam a rendszert. Tehát nem én szemeteltem tele, hanem ez a csodaoprendszer amit mindenki istenít.

De nyugodtan erőlködjünk csak 64GB-os SSD-vel meg 4GB rammal. Igazad van.

Ez amúgy a 11 éves gépem, csak 1-2 dologra használom. Van laptopom is, azt 8GB-al vettem és 16-ra bővítettem, mert a munka miatt többször bezáródtak a programok.

Ha nincs pénzem új és erős gépre, akkor inkább veszek egy használt és erős gépet (lehet kapni magyar billentyűzettel is már szerencsére) és nem szenvedek egy "tablet" erősségű géppel.

2022. jan. 29. 18:21
 25/27 anonim ***** válasza:

#24 Akkor én is megosztanék két screenshotot windowsos tabletről. Természetesen asztali windows. Csak a böngésző fut.

[link]

[link]

De rendben, nem védem tovább az álláspontom.

2022. jan. 29. 18:35
 26/27 anonim ***** válasza:
Még csak 5 éve "gyilkolja" a lemezt a swap...
2022. jan. 29. 18:38
 27/27 anonim ***** válasza:

Bocs, a tárhelyet elfelejtettem.

[link]

2022. jan. 29. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!