Mire cseréljem le a VGA-t?
Figyelt kérdés
Adott ez zotac gtx 580 3gb 384bit ddr5 vga.
Ezt szeretném lecserelni egy hasonlóra.
Ez már kezd elég hangos lenni, amikor játszom.
Nem kell nagy játékokra!
Elvagyok a Gta5, Division, far cry részekkel.
40K ig gondoltam maximum.
Hardverapron láttam párat, csak nem tudok választani.
Az alaplap egy gigabyte 990fxa-ud3
8magos fx amd 8320 cpu
2x 8gb ram
Chieftek 750wattos táp.
Köszönöm a segítséget!
2022. jan. 9. 19:56
1/3 anonim válasza:
Az a baj, hogy ennyiért nincs olyan aminek a teljesítménye magasabb lenne.
Ki kell takarítani, újra kell pasztázni, esetleg a ventiket megküldeni egy pici olajjal...
2/3 anonim válasza:
Próbálj meg egy 1050Ti-t levadászni, de sajna azok is inkább 70 körül mozognak már, de hátha valahol emgcsípsz egyet.
3/3 anonim válasza:
#2 biztos nem csíp meg annyiért 1050ti-t max ha nagyon erőlködik egy 0-ás tag hardver aprón áttb@sza és küld neki egy fél téglát...egyébként ahogy néztem tényleg nincs erősebb 40k-ért mint a gtx 580.. amúgy meg ha csak hangos de a teljesítménye elég számodra kérdező akkor én csak egy másik hűtést vennék rá már ha túl vagy az újrapasztázás és takarításon is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!