Hezitálok,cseréljem vagy ne cseréljem?
Ha intelbe gondolkodsz és játékra kell, akkor egyértelműen a Intel i5-11400F a jó megoldás 61.960 Ft-tól
3/
Nem csak játékra kéne néha videó tömörítés,szerkesztés,akkor képszerkesztés rawokat szoktam buherálni aztán találtam most egy szoftvert ami alávágott pl a 16gb ramnak azért is akarnék pl 32gb-t,meg néha játszogatnék,neteznék,filmeznék,zenét hallgatnék.
Miért vban az,hogy kevesebb az mhz--je a 11400F-nek mint a 10400F nek?Ennyire nem jelent semmit az mhz?Mert ha azt nézem 10500F 3,1ghz amd-k is három felett még az én 7500 procim is vagy 3,4mhz alapon.
Ha majd cserélnél videokártyát, akkor kéne a procit is, és vele akkir a teljes gépet, úgy tűnik 😃
Ezzel a vga-val nem kell erősebb proxi a mostaninál, lényegtelen előnyt szereznél csak vele.
5/
Hát én most biztos nem fogok vga-ra kiadni több százezer forintot.Előnyt annyit szereznék,hogy megint lennének nullkilométeres cuccaim és nem 4 évesek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!