Cseréljem ki az Intel E2180 procit E4500-re?
Figyelt kérdés
Nagyszülők gépébe lenne. Itthon találtam egy ilyen procit, nekik még jó lenne. Vagy felesleges ilyen régi procikat cserélni? Nem tudom lenne-e észlelhető különbség.2021. márc. 29. 18:44
A kérdező szavazást indított:
nagyon minimálisan gyorsabb lenne
nem lenne észrevehető különbség
4 szavazat
1/6 anonim válasza:
Kb 10%nyi volna a gyorsulás, ennél többet is el lehet érni egy kis tuningal.
2/6 anonim válasza:
Bagóért kapsz E8400-et meg annál jobbat is...
3/6 anonim válasza:
HA támogatja az alaplap. Sok 8-as és 9-es sorozatú lapkakészlettel készült alaplap nem támogatta csak a Prescottokat és első generációs Core2-ket. OEM PC-knél ez különösenn gyakori volt.
4/6 anonim válasza:
Milyen alaplapod van?
Inkább egy 4 magos xeonra kéne váltani.
B: új gépet kéne venni. 40 ezerből kijön kompletten egy i5 2-3. gen proci (kb kétszer olyan erős, mint a quad 775-ök), netezésre használható igp-vel, 128-256GB ssd-vel, 4-8 GB RAM-mal.
5/6 anonim válasza:
Kérdés, hogy ő akar-e rá költeni, és ha igen, mennyit. Én múlt hónapban vettem egy ismerősnek Dell Optiplex 790-es lapot i3-2100 procival 13 ezerért. Már ez is nagy ugrás E2180-hoz képest.
6/6 anonim válasza:
vagy az.. bár ritka az ilyen jó vétel. ezek is 20 körül mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!