Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az ilyennek mi a neve?

Az ilyennek mi a neve?

Figyelt kérdés

Matematika tanárnak tanulok, és sokszor bajban vagyok amikor írnom kell egy feladatot gépen.

Vannak ezek a tábla és toll dolgok amit összetudok kapcsolni géppel, mi ennek a neve,és melyik ami oké?

2022. jan. 3. 18:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Digitalizálóra gondolsz?
2022. jan. 3. 18:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Tanárképző lévén még esetleg az interaktív tábla jut eszembe, bár már régen láttam ilyen használat közben
2022. jan. 3. 18:59
 3/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Elvileg van valami kis tábla amit a gépre dugva a hozzákapott tollal lehet irányítani(írni) Lényegében paintben kéne tudjak felírni feladatokat, lassan gyakorlatom lesz(kint suliban,és ez nagyon megkönnyítené a dolgom)

2022. jan. 3. 19:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Akkor a #1-nek van igaza, digizalizáló tábla, vagy digitális rajztábla.
2022. jan. 3. 19:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Főleg a Wacom gyárt ilyen digitalizáló táblákat, de nem Paintet használj, vannak rendes matematikai beviteli panelek, bár ebben nem vagyok otthon.
2022. jan. 3. 19:11
 6/10 A kérdező kommentje:
:) de nekem a paint a legjobb :) Nem kell itt semmi extrára gondolni :) középiskolás matek, nem egyetemen oktatok :D
2022. jan. 3. 19:12
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért ott is vannak érdekes egyenletek emlékeim szerint, de te tudod :)
2022. jan. 3. 19:18
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a wacom néven eltudtam indulni.

https://www.youtube.com/watch?v=47y70k6v0_M&ab_channel=MarkS..

2022. jan. 3. 19:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Értem én, hogy matekos vagy, de az igekötőket tudd leírni helyesen! Ez elváló: „el tudtam indulni”.
2022. jan. 3. 23:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Én írtam a Wacomot. Nem én kötöttem bele a helyesírásodba (csak mert könnyű összetéveszteni az anonimokat).
2022. jan. 4. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!