Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van egy Asrock b450m-es...

Baris Gyuri kérdése:

Van egy Asrock b450m-es alaplapom van benne egy 120gb-os hdd, de szeretnek egy ssd-es is 1TBoson gondolkoztam, segitseget kernek h meg is milyet vegyek ? elege kezdo vagyok

Figyelt kérdés

2022. jan. 3. 14:11
 1/9 anonim ***** válasza:
21%
Ha nem elírás, akkor a 120-as HDD-t ki is dobhatod, amúgy a kutyát sem zavarja, hogy ott van még egy a gépben. Én egy 250, max 500GB-os SSD-t vennék, melléje még egy 2-4TB-os, 7200rpm HDD-t, ennyi pénzből bőven kijön.
2022. jan. 3. 14:44
 2/9 A kérdező kommentje:
Tenyleg nagyon kezdo vagyok, nem el iras az van benne, az egyik ismerosom ajanlotta a hdd-et a rendszernek es ssd-t a jatekoknak vagy barmi masnak, de mivel nem tartjuk a kapcsolatot, all a projekt egy kis ideje.
2022. jan. 3. 15:23
 3/9 A kérdező kommentje:
De eliras volt bocsanat, egy 120 GB ssd van benne
2022. jan. 3. 15:28
 4/9 anonim ***** válasza:

Na igen, így már jó.

Pontosan melyik asrock B450?

Mire használod a gépet?

Alapvetően a rendszert és a játékokat is egy gyors ssd-re érdemes rakni, mert 1tb méretig olcsósodik az egységár.

NVMe-ből kingston A2000 ajavaslat.

SATA interfészes M.2-ből pedig a DRAM-osok. Samu evo, wd blue 3d, crucial mx

Nem egyértelmű, hogy amostani SSD az M.2 slotban van? Van még szabad slot az alaplapon? Milyen.háttértárakat használsz még? Van asattárolásd? (Mert arra tényleg a HDD költséghatékonyabb)

2022. jan. 4. 00:05
 5/9 A kérdező kommentje:
Asrock b450-m hdv hdv 4.0, az ssd egy sata slotban van, amire a rendszert szerentem nyomni, es most annal maradtam, h vettem egy 500 gb m2-es ssd es egy 3 tb hdd-et
2022. jan. 20. 18:23
 6/9 anonim ***** válasza:
👍👌
2022. jan. 21. 14:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Meg anyit szeretnek kerdezni ha nem probelma, h menyire erdemes le cserelni a procihoz kapott hutot ??? Ajanlot vagy igeny kerdese ???
2022. jan. 23. 19:49
 8/9 anonim ***** válasza:

A hűtő elég, megfelel. még tuning mellett is. Nekem 70 fok környékén tartotta max. de még a 80 sem őrjítően vészes. (már amúgy attól függ... mert AMD-nek van 3 gyári hűtője. nekem a leggagyibb volt, és az is elég volt)

Az ok, amiért érdemes lecserélni a gyári hűtőt az a zajhatás. Szóval ha hangosnak találod.

Esetleg a megjelenés... bár ha wraith prism RGB, akkor az nem csúnya.

2022. jan. 24. 23:26
 9/9 A kérdező kommentje:
Igy mar ertem, koszonom a segitseget, nagyon halas vagyok :)
2022. jan. 27. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!