Van egy Asrock b450m-es alaplapom van benne egy 120gb-os hdd, de szeretnek egy ssd-es is 1TBoson gondolkoztam, segitseget kernek h meg is milyet vegyek ? elege kezdo vagyok
Na igen, így már jó.
Pontosan melyik asrock B450?
Mire használod a gépet?
Alapvetően a rendszert és a játékokat is egy gyors ssd-re érdemes rakni, mert 1tb méretig olcsósodik az egységár.
NVMe-ből kingston A2000 ajavaslat.
SATA interfészes M.2-ből pedig a DRAM-osok. Samu evo, wd blue 3d, crucial mx
Nem egyértelmű, hogy amostani SSD az M.2 slotban van? Van még szabad slot az alaplapon? Milyen.háttértárakat használsz még? Van asattárolásd? (Mert arra tényleg a HDD költséghatékonyabb)
A hűtő elég, megfelel. még tuning mellett is. Nekem 70 fok környékén tartotta max. de még a 80 sem őrjítően vészes. (már amúgy attól függ... mert AMD-nek van 3 gyári hűtője. nekem a leggagyibb volt, és az is elég volt)
Az ok, amiért érdemes lecserélni a gyári hűtőt az a zajhatás. Szóval ha hangosnak találod.
Esetleg a megjelenés... bár ha wraith prism RGB, akkor az nem csúnya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!