Szerintetek melyik webshop készítő kurzust érdemes megvenni? Gondolok itt: Görög Ádám, Webshopomlesz.hu, Kamarás Alex meg hasonlók. Jelenleg a webshopomlesz.hu-n gondolkozok, nincs valami tapasztalatotok vele kapcsolatban? Köszi a segítséget.
"ha olyan jo volna akkor nem kene reklamozni se ugyebar"
Tévhit, ma már mindennek kell reklám, akkora a zaj, és annyi a termék.
Ha a kérdező fizetni akar érte, hadd tegye. Én nem sajnálom egyik kurzusgyártótól sem a pénzt, nem vagyok rájuk irigy.
"de ha olyan jo volna akkor nem kene reklamozni se ugyebar"
Mutass már egy olyan jó terméket ami 0 reklámköltséggel terjed?
Webshopomlesz.hu-val nincs tapasztalatom, de megnéztem az Ő YouTube videóit meg a Kamarás Alex ingyenes webshop készítős YouTube videóját és szerintem az Alex sokkal jobban, lényegretörőbben magyaráz. Jelentkeztem is az Alexhez tréningre és túlzás nélkül mondhatom, hogy ez volt életem egyik legjobb döntése. A mai napig szoktam tőle kérdezni, mindig készségesen segít a tréningrésztvevőknek.
Görög Ádám a saját blog oldalán vallotta be, hogy az első évben nem tudta profitábilissá tenni a saját webshopját a terracase.hu-t.
Sziasztok!
Bocsi hogy nem a kérdésre válaszolok de ha már Alex szóba jött akkor megkérdezem hátha valaki tud nekem segíteni.
Kamarás Alex videójával szeretném elkészíteni magamnak a saját webshopomat (kb. 5 termékkel) de egyértelműen nem fogok tudni sokmindent. Alex vállal ilyet szerintetek hogy "befejezi" illetve kijavítja/átnézi amit esetleg én rosszul csináltam? Sajnos nekem sincs sok kiadásom erre hogy profira bízzam de szeretném megvalósítani az elképzeléseimet. Szerintetek vállal ilyet? Ha igen, mennyi lehet az annyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!