Nagykerből magánszemélyként tudok vásárolni kis mennyiségben dolgokat?
Figyelt kérdés
Ha csak magánszemély vagyok, és szeretnék olcsón vásárolni, nagykerből meg tudom ezt tenni?2021. márc. 27. 18:06
2/11 anonim válasza:
nagykerek nem szolgálnak ki magánszemélyt.
3/11 anonim válasza:
Mi, nagykerként, ki sem szolgálhatunk magánszemélyt, mert nem szerepel kiskereskedelmi tevékenység a cégkivonatban. Maximum adószámmal rendelkező egyéni vállalkozókat szolgálunk ki, de szigorítások miatt már arra is figyelünk, hogy a tevékenységi körében legyen olyan dolog, ami a termékeinkhez igazodik.
4/11 anonim válasza:
Nagyon jol leirtad a nagykereskedo es a kiskereskedo kozti kulonbseget, most mar csak meg is kene erteni.
5/11 anonim válasza:
Vicces lenne ha minden jöttment bemehetne a nagyker raktárakba hogy az eurós raklapból kirángasson egy palack kokakólát. :D
6/11 anonim válasza:
Benje van a nevében.. nagybani kiszolgálás van.
Egyszerre vennél egy raklap kólát?
7/11 anonim válasza:
A MERTO valaha úgy indult, pár Éva vásároltam ott utoljára, de már nem bohóckodtak az egyéni vállalkozói létemmel.
Azt se tudtam, hogy léteznek még nagykerek.
8/11 A kérdező kommentje:
Oké világos, nem vásárolhatok magánszemélyként.
Viszont ha olyannal vásároltatok aki vállalkozó (KFT) akkor neki el kell valamit könyvelnie hogy számlára veszi a cuccot? :D
2021. márc. 28. 14:30
9/11 anonim válasza:
8. Van olyan haverix aki csak azért venne egy raklap valsmit, h neked abból egy tucat olcsóbb legyen??
Ha meg kereskedő, miert adná neked ol sóbban, mint a boltjában?
10/11 anonim válasza:
#8 persze, hogy kell: beszerzés, tehát adócsökkentő tétel.
Most meg már on-line látja a NAV.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!