League of legends-ben már 30 szintű vagyok és mágusokkal játszom. De itt az idelye szerintem a top leant is megismernem ezért kérem segítségeteked kit vegyek meg elsősorban eddig fiorán és rivenen gondolkoztam melyik a jobb menyivel mivel miért?
Fiora erősebb jelenleg. De mindkettő nehezebb.
Fioránál figyelni kell, hogy úgy ugrálj, hogy eltalálj valakit, mert akkor csökken a cdje, és próbálj meg passzívot eltalálni. Nem árt, ha ismered az összes hőst, mert akkor számíthatsz rá, hogy mikor kell benyomni a w-t, mert levédi az összes cc-t. De unbalanced most, múltkor kezdőhelyükön öltem meg 1v1ben egy Rivent.
Rivenben pedig az a nehéz, hogy sok animation cancelje van, és azokat meg kell tanulni, hogy a maximumot kihozd belőle. Ha tudsz gyorsan kattintgatni akkor megpróbálhatod.
Hasonlóak még Yasuo és Irelia mobilitás terén. Ezeknél a champeknél látni kell az utad a minionokon. Szép plyaeket lehet velük csinálni ide-oda ugrálva.
Teljesen más stílus Darius és Garen, de ha most lettél 30 akkor velük könnyen fogsz nyerni, csak be kell rohannod és ütni, nem figyelni semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!