Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD X4 A10 7850K vagy AMD...

AMD X4 A10 7850K vagy AMD Athlon X4 760k + R7 260x? Szerintetek melyik lenne a jobb választás? Elsősorban játszanék de nem kell full részletesség meg miegymás.

Figyelt kérdés

Most raknék össze egy gépet... Diablo3, Wow, Wot menne rajta elsősorban...

viszont dilemma, hogy melyik választás hozna több fps-t.

Vagy melyik éré meg jobban a 7850k- elég jó árban van így IGP-vel... viszont nem tudom, hogy a 2. verziónál mennyivel jelent többet az a pár ezer ft.

Várom a válaszokat, tanácsokat...

2014. okt. 7. 17:13
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha már ebben a kategóriában veszel processzort akkor éppen hogy pár ezer ft különbség van egy FX 8350+ R9 270x vagy.

De ha mindenféleképpen ez kell akkor AMD Athlon X4 760k + R7 260x is jó.

2014. okt. 7. 17:17
 2/10 anonim ***** válasza:

#1 terjeszd tovább a marhaságokat kérlek!

-a 8350 csak egy húzott órajelű 8320.. és az alaplap kb 10000ft-al drágább lenne..

ha csak erre kell jó a 760k + 260x esetleg vehetnél intel g3220 at is és azzal később fejleszthető.. amiket játszani szeretnél az mind menne a 760k-n és a g3220 on is és a videokártya is elég lenne(de ha belefér a keretbe akkor akár r7 265 vagy r9 270 is lehet)

2014. okt. 7. 17:27
 3/10 BM-Striker ***** válasza:

A 8320 egy olyan 8350, ami nem bírja az FX8250 órajelét gyári feszültségbeállatások mellett.

8350 elmegy 5 gzh-ig, 8320 csak 4,7-ig.

2014. okt. 7. 17:33
 4/10 anonim ***** válasza:
bm striker én általában egyet értek veled de szerinted megéri azt az árkülönbséget? abból már megvan egy kellemesebb hangú hűtő(bár ezen sokat van vita hogy hangos vagy nem hangos-e) de gondolom a kérdező nem akar ilyen nagy számokban gondolni ugyanis elég "low budget" gépeket írt
2014. okt. 7. 18:27
 5/10 anonim ***** válasza:

Tehát aki lényegében azt írta amit én azzal egyetértesz,de velem nem. Gratulálok. Nem értesz egyet utána meg nyalsz arra a válaszra. Amúgy g3220 valószínűleg cpu limit lenne,de 3240-essel már nem. De ha az illetőnek ennyi pénze lenne rá akkor miért ajánlasz olyan processzort ami 1 éven belűl cserélhetne már már most sem a "legjobb"

Inkább te gondolkozz el azon amit írtál. FX 8350 megéri az árát és később is tovább fogja majd bírni mint a 8320. Több mint 7% van a kettő között

[link] Itt van a teszt arra amit én írtam most. És itt van a különbség a te álltalad ajánlott processzor között és az enyém között. Ebből adódóan ítélje meg a kérdező hogy melyik fogja jobban megérni.

[link]

A te általad és az én általam ajánlott között 28% különbség van.

Szerintem a lényeget leírtam. ment a - mivel hülyeséget írtál.

2014. okt. 7. 18:43
 6/10 anonim ***** válasza:

de a lényeget még mindig nem érted.. számold már ki hogy mennyi egy

x4 760k +r7 260x + az alaplap.. (a kérdező által kiírt konfig)

és számold ki hogy mennyi egy fx 8350+ R9 270x + alaplap(a te általad ajánlott konfig)

a problémát nem oldottad meg mert a keretét "kicsit" túl lépted.. én is írhattam volna i7 4790k-t de ha a kérdezőnek MAX egy x4 re van pénze akkor csak figyelmen kívül hagyja a választ.(ez a baj itt a válaszolókkal hogy nincs semmi empátia a "csóró"casual gamerekkel)

egyébként g3220 is elég lenne diablo wot és wow játszásához szerintem(még intel core 2 duokkal játsszák ezeket a játékokat)

2014. okt. 7. 19:09
 7/10 anonim ***** válasza:

7435 ft. Pcx.hu,de pont tegnap néztem másik oldalakon árukeresőn van ahol ettől is olcsóbb. Nem a legmagasabb árat kell mindenhol megnézni.

Ja és megmondanád hogy miért kerülte 10ezer ft-al többe egy [link]

mint egy [link]

Hiába kapaszkodsz amit mondtál az nem áll meg. Inkább nem írtam volna rá semmit..

2014. okt. 7. 19:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Ja és még +ba írnám. A kérdező SEMMILYEN keretet nem adott meg csak kérdezte hogy melyik lenne a jobb. Én válaszoltam a kérdésére és ajánlottam egy másikat. Értelemszerűen ha nem fér bele jelezni fogja. Amúgy meg még mindig azon gondolkoznék hogy "édes istenem mit írtam" cpu limitbe kergetnéd :D
2014. okt. 7. 19:26
 9/10 anonim ***** válasza:
figyelj neked is megvan az álláspontod és nekem is(én az egyszerű "paraszti" ésszel gondolkodom ahol próbálok minden költséget lecsökkenteni) nincs értelme veszekedni mert nem fogunk dűlőre jutni.. bár a #7 mondatodból semmit nem értettem kicsit kuszának tűnt
2014. okt. 7. 20:25
 10/10 BM-Striker ***** válasza:

#4 Nem mondtam, hogy megéri, legalább is nem ebben az esetben.

Az FX8350 tuninggal erősebb és olcsóbb (de sokkal többet fogaszt) mint egy szorzózáras i5 vagy i7, tehát meg van a helye.

Azért írtam ezt, mert téves volt az állításod a 8350-ről.

2014. okt. 7. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!