AMD X4 A10 7850K vagy AMD Athlon X4 760k + R7 260x? Szerintetek melyik lenne a jobb választás? Elsősorban játszanék de nem kell full részletesség meg miegymás.
Most raknék össze egy gépet... Diablo3, Wow, Wot menne rajta elsősorban...
viszont dilemma, hogy melyik választás hozna több fps-t.
Vagy melyik éré meg jobban a 7850k- elég jó árban van így IGP-vel... viszont nem tudom, hogy a 2. verziónál mennyivel jelent többet az a pár ezer ft.
Várom a válaszokat, tanácsokat...
Ha már ebben a kategóriában veszel processzort akkor éppen hogy pár ezer ft különbség van egy FX 8350+ R9 270x vagy.
De ha mindenféleképpen ez kell akkor AMD Athlon X4 760k + R7 260x is jó.
#1 terjeszd tovább a marhaságokat kérlek!
-a 8350 csak egy húzott órajelű 8320.. és az alaplap kb 10000ft-al drágább lenne..
ha csak erre kell jó a 760k + 260x esetleg vehetnél intel g3220 at is és azzal később fejleszthető.. amiket játszani szeretnél az mind menne a 760k-n és a g3220 on is és a videokártya is elég lenne(de ha belefér a keretbe akkor akár r7 265 vagy r9 270 is lehet)
A 8320 egy olyan 8350, ami nem bírja az FX8250 órajelét gyári feszültségbeállatások mellett.
8350 elmegy 5 gzh-ig, 8320 csak 4,7-ig.
Tehát aki lényegében azt írta amit én azzal egyetértesz,de velem nem. Gratulálok. Nem értesz egyet utána meg nyalsz arra a válaszra. Amúgy g3220 valószínűleg cpu limit lenne,de 3240-essel már nem. De ha az illetőnek ennyi pénze lenne rá akkor miért ajánlasz olyan processzort ami 1 éven belűl cserélhetne már már most sem a "legjobb"
Inkább te gondolkozz el azon amit írtál. FX 8350 megéri az árát és később is tovább fogja majd bírni mint a 8320. Több mint 7% van a kettő között
[link] Itt van a teszt arra amit én írtam most. És itt van a különbség a te álltalad ajánlott processzor között és az enyém között. Ebből adódóan ítélje meg a kérdező hogy melyik fogja jobban megérni.
A te általad és az én általam ajánlott között 28% különbség van.
Szerintem a lényeget leírtam. ment a - mivel hülyeséget írtál.
de a lényeget még mindig nem érted.. számold már ki hogy mennyi egy
x4 760k +r7 260x + az alaplap.. (a kérdező által kiírt konfig)
és számold ki hogy mennyi egy fx 8350+ R9 270x + alaplap(a te általad ajánlott konfig)
a problémát nem oldottad meg mert a keretét "kicsit" túl lépted.. én is írhattam volna i7 4790k-t de ha a kérdezőnek MAX egy x4 re van pénze akkor csak figyelmen kívül hagyja a választ.(ez a baj itt a válaszolókkal hogy nincs semmi empátia a "csóró"casual gamerekkel)
egyébként g3220 is elég lenne diablo wot és wow játszásához szerintem(még intel core 2 duokkal játsszák ezeket a játékokat)
7435 ft. Pcx.hu,de pont tegnap néztem másik oldalakon árukeresőn van ahol ettől is olcsóbb. Nem a legmagasabb árat kell mindenhol megnézni.
Ja és megmondanád hogy miért kerülte 10ezer ft-al többe egy [link]
mint egy [link]
Hiába kapaszkodsz amit mondtál az nem áll meg. Inkább nem írtam volna rá semmit..
#4 Nem mondtam, hogy megéri, legalább is nem ebben az esetben.
Az FX8350 tuninggal erősebb és olcsóbb (de sokkal többet fogaszt) mint egy szorzózáras i5 vagy i7, tehát meg van a helye.
Azért írtam ezt, mert téves volt az állításod a 8350-ről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!