Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van értelme állagmegóvás...

Van értelme állagmegóvás céljából kiszerelni a gépből az épp nem használt videokártyát?

Figyelt kérdés
Egy Sapphire R9 380X van a gépben, viszont egy ideje nem használom ki, kevesebbet játszok, és akkor is inkább kisebb gépigényű, régi játékokkal. Arra gondoltam hogy berakok egy régi kártyát ami szintén jól elviszi őket, ezt meg elcsomagolom, hogy addig se amortizálódjon, és előveszem amikor a 2015-ös korszakkal van kedvem nosztalgiázni. Viszont úgy tudom hogy vannak alkatrészek, amiknek nem tesz jót a hosszú raktározás, álldogálás, effektíve abba hal bele, hogy áll a polcon. Akkor végülis mi éri meg jobban? Bent hagyni és pörgetni kb alapjáraton, vagy elrakni GPU befőttnek? Esetleg berakom egy antisztatikus zacsiba, és évente egyszer beépítem?

2022. jan. 3. 10:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Használd tovább, semmi értelme ki-be rakosgatni.
2022. jan. 3. 10:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, ígyis-úgyis megöregednek a kártyát alkotó alkatrészek, ha már megvan akkor használd.
2022. jan. 31. 17:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nincs
2022. febr. 1. 02:44
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
2010 óta használok egy kártyát(radeon hd 5450), ráadásul még új korában se volt drága, és semmi baja nincs. Napi szinten megy a gépben, igaz én nem játszok. Még van egy gépem kb olyan 2007-2008 körüli, az is megy szépen, ha bekapcsolom.
2022. febr. 13. 05:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!