Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek is drágák vagy...

Szerintetek is drágák vagy csak én sokallom?

Figyelt kérdés

Van az Intel iris xe, és Radeon 5 igpu és az árkülönbség csupán 100 euró nagyjából egy olyan laptophoz képest amiben dedikált gtx 1650 van.

Gondoltam veszek egy iris xe OS gépet aztán azis sokba kerül na megha csak 100 eurót kell hozzádobnom akkor már had jöjjön a gtx nem.

Gondoltam 350 ér veszek egy laptopot igpu val aztán megúsztam olcsón de nem.

Csak olyan Intel uhd igpuk vannak olcsón.

Valóban sok vagy túlvariálom.

2022. jan. 2. 11:01
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
Jelenleg minden drága...
2022. jan. 2. 11:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem drágák. 6-700 euro körül már kapsz egy teljesen jó alapot, Ryzen5 5500U-val és RX Vega igp-vel. Ehhez képest nagyon nem 100 eurot kell rádobnod, ha rendes dedikált GPUval szeretnél új laptopt és nem MX-szel.

Azért a dedikált videókártya nélküli laptopok ma jelentősen olcsóbbak.

2022. jan. 2. 11:56
 3/5 A kérdező kommentje:

De 6-700 euróba kerül egy gtx1650m laptop. Heureka.sk ha felmész és a szűrővel kiválasztod ezt a videókarit akkor megláthatod a találatokból. Most ami a legjobb áron van ott az a lenova idepad gaming 3.

Meg vannak más fajták is kicsit drágábban.

Azt nem értem akkor hogy egy igpus mostani laptop miért csak kB 100 assal olcsóbb. Felnem tudom fogni. :(

2022. jan. 2. 13:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Lenovo IdeaPad Gaming 3 82K200RRCK GTX1650 679euro

HP 255 G8 4K7N8EA integrál RX Vega 495 euro.

Majdnem 200 euro az eltérés.

2022. jan. 2. 13:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is ugyanarra jutottam, mint 4-es
2022. jan. 2. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!