Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » HDD-re le van telepítve a...

HDD-re le van telepítve a Windows, de most vettem egy SSD-t. Hogyan kellene újraraknom?

Figyelt kérdés

Olvasgattam róla, de elég ellentmondásosak. Tehát, vettem egy SSD-t, hogy arra telepítsem a Windows, annak az érdekében, hogy gyorsabban betölt. Amikor telepítem az SSD-t akkor hagyjam a HDD-t is csatlakoztatva, vagy húzzam ki? Ha bent hagyom akkor nem lesz probléma, hogy a HDD-n van már Windows, illetve akkor csak BIOS-ban állítsam át a boot sorrendet? Ha csak az SSD van csatlakoztatva telepítéskor akkor is be kell állítani a boot sorrendet? Hogyan tudom letörölni a HDD-ről a Windows-t (az a baj, hogy nincs a rendszer külön particionálva rajta), lehetőleg anélkül, hogy a többi adatom elvesszen?

Köszönöm előre is!

2021. dec. 31. 17:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Újra rakom úgy, hogy a HDD nincs bedugva, csak az SSD. Majd visszadugom a HDD-t és leformázom, a fontos adatokat rárakom egy külső winyóra. Majd a leformázás után visszarakom az adatokat a HDD-re. Ez működőképes?
2021. dec. 31. 21:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Működőképes, de a saját életedet bonyolítod meg vele... Mint mondtam, a telepítő kilistázza az összes lemezen lévő összes partíciót. Ott helyben le tudod formázni. Utána az SSD-n létrehozod a Windowsnak a partíciót és feltelepíted rá. Ennyi a mutatvány, semmi bonyolultság nincs benne.
2021. dec. 31. 21:38
 13/13 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!
2021. dec. 31. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!