Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen gépet ajánlanátok nekem ?

Milyen gépet ajánlanátok nekem ?

Figyelt kérdés
60-90 ezer forintom lenne és ebből szeretnék egy viszonylag erős gépet akár használtan akár újonnan, a processzor legyen a legerősebb mivel olyanokkal játszok aminek proci a lényege ezen kívül semmi kikötés.
2021. dec. 28. 00:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből egy videókártya se jön ki, nem hogy egy komplett gép. Bár videókártya nélküli, IGP-s gépet lehet ennyiből újonnan építeni, azzal játszani nem fogsz.
2021. dec. 28. 00:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Sajnos egyetértek #1-el, katasztrofális árak vannak, egy GT1030 is már elvisz a keretből 40-60 ezret sajnos és a GT sorozat olyan mintha smirdlivel törölnéd a szemed.

Most hirtelen felnéztem HA-ra az első GTX750-es konfigot megnéztem, ez lett belőle:

[link]

Mondjuk a 110.000-es árat baromi sokallom mert ránézésre max 80-at adnék érte de a tápot azt se tudjuk milyen a gépház meg gagyi, talán mm vastag lemez sincs szóval az meg semmit nem ér.

2021. dec. 28. 09:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát igen, ultragagyi a helyzet. Írj pár játékot, programot, amiket használnál, aztán meglátjuk mit lehet kihozni a keretből hozzájuk. Ez ma nagyon szűkös...
2021. dec. 28. 09:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Vegyél egy használt ps4-et, annyiért gépet nem kapsz
2021. dec. 28. 11:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!