Mi a véleményetek?
Sajnos úgy alakult hogy "kénytelen" vagyok új vga-t venni mert az enyém elromlott..Tisztában vagyok vele hogy majdnem a legrosszabbkor(állítolag 1-2 hónap és 2-3x ennyi lesz az ára mint most) szeretnék videokártyát venni..
Mi a véleményetek egy ASUS GeForce RTX 3060 12GB GDDR6 192bit LHR ("megéri") 320.000ft -ért a mostani helyzetben? 3év garanciával.
Vagy más vételet javasolnátok?
300 ig akartam elmenni,de 20-30k plussz még belefér..abszolút nem értek hozzá(és nem is akarok bele mélyülni annyira hogy most neki álljak napokig olvasgatni róla) de úgy olvastam hogy ez a kártya már elég jónak számít.
Csak a mai játékokra lenne használva ezen a monitoron(2560 x 1440):
A gép amibe kerülne:
Alaplap:Asus TUF gaming Z590-Plus Wifi
Processzor:intel i7 11700k
RAM:Kingston 2x16GB DDR4 3733MHz
Táp:FSP HyperK 700w
Ház:Fractal Design Meshify 2 Compact
Winchester:Samsung SSD
A kártya jónak számít, én inteles cpu mellék nem raknék amd kártyát, de ízlések és pofonok.
Esetleges alternatíva: Vegyél valamit használtan olyan 100-150e környékén, majd add el, ha (amit kétlek) leesne az új gpu-knak az ára.
Ha csak játékra használod és nem videóvágásra vagy 3d tervezésre, akkor jobban teljesít mint a 3060. Én ezt választanám, bár a 250k-s ár nem tudom honnan van. Mert itthon 300 körül van a kártya. Németeknél lehet ennyiért venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!