Összeállítottam egy konfigot vásárlásra. Véleményeket szeretnék. Van, amit jobbra cserélnétek?
Pontosabban ár/érték arányban ha tudtok jobbat.
Alaplap: ASUS ROG STRIX B550-F GAMING
Processzor: AMD Rysen 9 5900X 3.7Ghz
Videokártya: ASUS Geforce RTX 3080 10GB GDDR6X 320bit
RAM: Kingston Fury Beast Black 2X16Gb
Ház: Cooler Master H500P ARGB fehér
Táp: Bquite 850W BN 284 Straight Power 11
HDD-k: Kingston A2000 1TB M.2 SSD meghajtó (SA2000M8/1000G) x2
Monitor: Samsung 34" Odyssey G5 ívelt monitor (LC34G55TWWRXEN)
Msi Mag B550 Tomahawk
Crucial Ballistix 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz BL2K16G32C16U4 B/R/W
Seasonic FOCUS GX-750W Gold (FOCUS-GX-750)
+1 javítás még:
1x2 TB SSD legyen. DRAM legyen benne (ezt google kereséssel tesztekből tudod meg)
2db ssd olyan felhasználásban jó, ahol gyakran van az, hogy egykről olvasol, másikra írsz. Gyakorlatilag videoszerkesztés/vágáson kívül nem igazán tudok megemlíteni ilyet. Monitor alapján te ilyet nem csinálsz, így hát jobb az egy egység, és még marad egy szabad slot is.
Videokártya aternatíva: 6900 XT (olcsóbb, gyakran jobb teljesítményt hoz, cserébe ray tracingben butább)
Lényegében ez versenyképes árban... furcsa, mert amúgy egy rgb-s szarság.
80-ért van még a 8200-as adata. Az csak kicsivel jobb.
Köszi a Válaszokat és átgondolom még az összetevőket!
5-ös. Monsjuk azt én se értettem pontosan :D Én úgy gondoltam, hogy valami kompatibilitási problémára utal, vagy kevés hely a házban. De megnéztem, kártyának is bőven van hely, meg a többi cuccnak is. Remélem, kifejti majd :)
Jaa, én nem vagyok akkora spíler :P Egész egyszerűen suta vagyok hozzá :D És ha letörök egy tüskét/lábat egy 200 ropis prociról, vagy valamit elbaszok, akkor nagyon pipa lennék :D
Amúgy ez a kofig egy 15 éves gépet vált, szal lesz különbség :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!