Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Xbox series konoloknál hogy...

Xbox series konoloknál hogy van a régió? Ha pl veszek Argentín vagy usa játék kulcsot akkor azt itt MO-n tudnám használni rendesen?

Figyelt kérdés

2021. dec. 26. 07:08
 1/8 anonim ***** válasza:

Ugyan úgy vannak régió határok. Nem tudsz velük itthon játszani, még aktiválni sem mert más a kód mint itt.

Region free fajta dolgokkal lehet bárhol játszani de azok hasonló árban vannak mindenhol

2021. dec. 26. 07:30
 2/8 anonim ***** válasza:
51%
Úgy tudod használni, ha csinálsz egy Argentin vagy USA profilt és ott aktiválod.
2021. dec. 26. 08:48
 3/8 anonim ***** válasza:
18%

Nem kell hozzá olyan profil.

Böngészőben egy ingyenes VPN-en felcsatlakozol arra az országra amelyre a kulcs szól, belépsz inkognitóban az Xbox oldalára böngészőből és beaktiválod a kulcsot. Utána visszaállíthatsz mindent, működni fog a játék.

Vettem már így kulcsot hardveraprón.

2021. dec. 26. 11:33
 4/8 A kérdező kommentje:
És utána nem banoltak ki? Ezt csak azért kérdeztem, mert Török vagy Argentín kulcsok vannak akár jóval olcsóban mint global.
2021. dec. 26. 14:08
 5/8 anonim ***** válasza:
33%

PlayStation-ön kell hozzá külön profil.

2021. dec. 26. 22:26
 6/8 anonim ***** válasza:
24%

én azt értem, de xboxról szól a kérdés.. :)

nem bannoltak ki, a game passomat is úgy vettem, hogy brazil 3+1 hónap 6000ft

2021. dec. 27. 00:43
 7/8 anonim ***** válasza:
48%

A kulcsszavaknál ott volt a PlayStation, az zavart meg.

2021. dec. 27. 05:09
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a #3as mondja. VPNel belépsz az Xbox.comra és aktiválod a kódot. Utána Xboxon ott lesz a játék a telepítésre kész játékok között (hacsak el nem indult magától a telepítés már kapásból). Ez csak Xbox One és Series konzolokon működik ilyen kényelmesen, 360on már nem lehetne megcsinálni csak úgy mert ott nem egységes a Store.
2021. dec. 27. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!