Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van egy 8-10 éves laptop. Az...

Gir kérdése:

Van egy 8-10 éves laptop. Az aksija, úgy látom, hogy kisavasosdott. És most az új aksival is gondok vannak. Elhasználódik. Mi lehet a baj forrása?

Figyelt kérdés
Van egy 8-10 éves laptop. Az aksija, úgy látom, hogy kisavasosdott. Nulla a használhatósága. Na most vettem bele egy utángyártottat, de amikor feltöltöttem a gép 53%-os elhasználódást mutat. Egyenlőre még nem tudom, hogy az aksi a rosz amit rendeltem hozzá, vagy a savasodás, ami kiterjedhetett az érintkezőkre is a gépen belül az kihatott a töltésére, és befolyásolta az elhasználódás mértékét is. A gép műköik és nincs neki más baja. Semmi nem utal arra, hogy mondjuk zárlatos legyen. Van valakinek ötlete, hogy akkor most az aksi a rosz vagy kuka az egész gép mert a lesavasodott érintkezések miatt kinyírja az összes aksit?

2021. dec. 22. 12:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Érintkezőkön látsz valamit? Ha nem akkor az utángyártott is használt. Ha valami kínai webshop -ban vetted akkor 99% hogy valami agyon használtat kapsz.
2021. dec. 22. 12:51
 2/2 anonim ***** válasza:

*egyelőre

Semmi gond, ez normális. Az utángyártottak, főleg az olcsók mindig gyengébb akksicellákkal vannak szerelve. Ezek szerint feleakkorával.

De mivel még új, ezért biztos van rá garancia. Szóval ha tényleg rossz, akkor gariztathatod. Ha netes rendelés, és 14 napon belül vagy, akkor pedig indoklás nélkül elállsz a vásárlástól (bár lehet akksikra van valami külön szabály, nem ismerem)

2021. dec. 22. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!