Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Intel B360 Chipsetes alaplapom...

Intel B360 Chipsetes alaplapom van 7.1-es hangot tamogat, Intel HD Audio. Ra lehet -e dugni 5.1-es hangrendszert, fog az nekem rendesen, halyesen szolni?

Figyelt kérdés
Egyaltalan, milyen minosegu ez az Intel HD Audio? 14 m2 -es szobaban akarok valami terhatasu hazi mozizast, ezt kotnem ra: Logitech Z606 5.1 Computer Speaker System. Meg csak tervezem megvenni, most akcios.

2021. dec. 22. 23:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Persze. A hang tulajdonságainál beállítod az 5.1-es hangzást, megfelelően rádugod az alaplapra a hangszórókat és szólni fog 5.1-ben.
2021. dec. 23. 07:27
 2/2 anonim ***** válasza:

7.1 hangot IS, támogat. Nyilván ha 5.1-et vagy sztereót dugsz rá azzal is megbírkózik.

Egyékbént nekem Z607 van és iszonyatosat csalódtam, egy 17 éves 5.1 szettet akartam lecserélni vele (logitech x-530) de annyira iszonyatosan doboz hangja van és 0 ereje, hogy visszaraktam a régit. Nem lehet állítani a basszus erejét és az alapból mintha nem is lenne benne. Csak megjegyeztem, mert néztem csomó tesztet és sehol senki se említette, hogy ha valaki mondjuk techno zenét hallgatna vele az felejtse el mert nincs ereje. Filmeknél ugyanaz, a robbanásoknak alig van hangja.

2021. dec. 23. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!