Windows 11 Pro ennyi pénzért?
Figyelt kérdés
Hozzáértők tanácsa érdekelne. Árukeresőn találtam windows 11 operációs rendszert 4000 ft ért. Ez hogyan lehetséges? Nem több 10000 ft a legális verzió? Vagy ez nem is legális példány?
2021. dec. 19. 16:56
11/13 anonim válasza:
Igen, 1 licenc - 1 gép. Arra is figyelj hogy OEM vagy Retail kulcsot veszel, mert az OEM a konfigurációhoz kötődik, azt nem tudod leválasztani és másik gépre átvinni.
12/13 anonim válasza:
Én is OEM Win 11-et vettem 6000 Ft-ért.
Teljesen jól működik.
13/13 anonim válasza:
Magyarországon jelenleg legális használt szoftvereket venni. Így nagyon jó vétel egy ilyen olcsó kulcs.
Németországban már kitalálták, hogy illegálisak az ilyen kulcsok... ez legyen az ő bajuk 🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!