Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik gépet fejlesszem egy...

Melyik gépet fejlesszem egy kicsit, konkrétan egy SSD-vel?

Figyelt kérdés

Van egy asztali:

AMD Athlon 2 X2 250 3GHz 2 magos proci, 8GB RAM.

Nvidia gforce GT610 videókártya.

És van egy laptop:

AMD A4-5000 APU withRadeon Graphics 1,5GHz, 8GB RAM.

AMD Radeon HD 8330.

Most is tök jó mindkét gép, de az SSD gyorsasága, tartóssága és a mozdó alkatrész hiánya annyira tetszik, hogy egyikbe azt szeretnék, és úgy szeretném kiválasztani, amelyiknek a sebességén többet dobna (meg mellesleg amelyik gép meghibásodása esetén tovább tudnám egy új gépben használnin az SSD-t).

Tehát melyiket gyorsítaná jobban? (És mellessleg melyik tönkremenetele után lehet az abba vásárolt SSD-t egy új, mai gépben/laptopban is használni?)

2021. dec. 14. 06:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Gog

elsősorban. de rengeteg kiadónak van saját online értékesítési felülete, illetve rengeteg egyéb értékesítési csaorna van még. steam akár...

Nameg ha érdekelnek lemezes változatok, akkor a használtpiac... FB csoportok, FB marketplace, hardverapro, jófogás, vatera, stb....

Repülősből az ace combat sorozat ugrik be. talán van olyan része PC-re, ami jó neked. Ez inkább az arcade irány...

2021. dec. 14. 22:10
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi az a Gog? Egy játék?

Félig árkád félig szimulátor érdekelne, vagy inkább úgy mondom olyan ami szimulátor, de az irányítása teljesen le van egyszerűsítve, és nem csak a gép irányítása hanem a fegyverrendszereké is. Amennyire lehet jó grafika ami még érdekel, de nem kell valósághű légiutántöltés és hasonlók, ilyeneket úgy sem fogok csinálni.

Viszont azt lenne jó tudni, hogy konkrétan mely játékokat vehetem meg nyugodt szívvel, hogy tuti elfogadhatóan fog menni valamelyik gépemen? (Nyilván ha már fizetős játék nem szívesen kísérletezik az ember, hogy jó lesz-e.)

2021. dec. 14. 22:29
 13/15 A kérdező kommentje:
A Gog-ot megtaláltam :)
2021. dec. 15. 00:21
 14/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk rep-szimulátort nem találtam náluk, de nyilván attól még lehet, hogy én nem találok.
2021. dec. 15. 00:23
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha nincs demo, akkor vagy van ingyenes próbalehetőség, vagy megvétel után vissza tudod kérni a pénzt X ideig.

(ha nem találsz ilyet, akkor meg tényleg csak torrent van

2021. dec. 15. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!