Ha a PC-ház ventijét leállíttatom egy programmal (konkrétan: Al Suite 3-fan 2 expert), akkor lehet a ventinek problémája ?
A venti minimum futási sebessége 782rpm (30%), elvileg nem lehetne levinni 0-ra, de a kérdésben emített progival meg tudtam állítani.
782rpm-től nem tudom lejjebb vinni, csak megállítani tudom és utánna ha eléri a nemkívánt hőfokot akkor beinul.
menjen*
(Jézus, gyere le! Túl sok okádék kommenteket nézek, hogy mér ilyeneket írok, hogy menyjen 😄 )
1. válaszolónak: a ventik újraindulnak ha eléréri az értékek (pl. 35 cels-nél 0%, 40 cels-nél már beindul (min 30%) és inentől már úgy müködne ahogy kell.
2.Válaszolónak: ponta az a bajom hogy a ház ventije nem éppen csndes a legalacsonyabb fordulatszámon sem :) (sajna ez az én hibám ,vételnél nem figyeltem oda)
3.Válaszolónak: hogy lesz-e baja? pont ez a kérdésem.
Ugyanis a ventinek a fordulatát lehet szabályozi, csak éppen le állítani nem lehetne (elvileg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!