Hogy lehet az hogy ha találnak egy sertéspestisben elhullott vaddisznót leállíttatják a sertésexportot? Elmaradott országokból érkezők meg gondtalanul jöhetnek mindenféle egzotikus betegségekkel. Afrikában ebola is előfordul.
Érdek.
Nézd meg kinek az érdeke az egyik és kinek a másik!
Ugyanazoknak. Csak nekik a sertéspiacon az az érdekük ha a magyar sertés nem tud kimenni exportra, az "emberpiacon" meg az az érdekük, hogy bárki be tudjon jönni.
Az 1-es tökéletesen megvilágította a lényeget! (Szokás szerint)
De majd jön egy aluliskolázott böszme és elmeséli, hogy nem így van, mert ez nekünk baromi jó!
Nekem inkább az érdekes, hogy olyan helyekre se exportálhatunk ahol még jobban tombol.
Bezzeg valamelyik "nyugati" állam nyugodtan exportálhat a fertőzött területekre.
Így kell kiiktatni a konkurenciát.
Migriceknél meg egyszerű a helyzet.
A eredeti európai népet majd őket is így ritkítják.
:D
A 4-6-os alul iskolázott böszmének:
Az export
-(kivitel) azon termékek és szolgáltatások összessége, amelyet belföldön állítanak elő és külföldiek vásárolnak meg.
Az import
- (behozatal) egy másik országból szabályszerűen vagy szabálytalanul behozott árucikk, termék, szolgáltatás.
A te fejedben vannak gondok!
Nyilván nem sikerült még megemésztened a 3-ik buktát, ezért hadoválsz baromságokat. Nem baj, elnézzük neked, az állapotodra való tekintettel!
Látod ez írtam én az.
Azt hiszik, a fideszes trollok, hogy az export az, amit egy másik ország bevisz.
még mindig nem fogták föl hogy az export a kivitel, az import a behozatal.
ha egy másik ország állítja le az importot akkor nem mi állítjuk le az exportot, de a kis buta pufajkásnak ezt magyarázhatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!