Sulek Péter kérdése:
Nem hiányzik a mai politikai palettáról az SZDSZ, MIÉP, FKGP? Előfordul, hogy visszatérnek akár megújult formában?
Figyelt kérdés
2016. márc. 11. 02:58
1/12 A kérdező kommentje:
MDF-et kihagytam
2016. márc. 11. 03:01
3/12 anonim válasza:
SzDSz még véletlenül sem! Na jó, a rendszerváltáskori arculatában volt esetleg fantázia, de ami később lett belőle, fujj!
4/12 anonim válasza:
Gondolom azért tűntek el, mert nem.
Nem?
5/12 anonim válasza:
Nekem hiányzik. Mióta eltüntek, nehezen alszom el.
6/12 anonim válasza:
Mint párt, a Fidesz is hiányzik.
8/12 anonim válasza:
Őszintén nem, de ezeknek a pártoknak az emberei mai is ott ülnek. Csak más pártban. FKGP-MDF a Fidesz részen. A MIÉP a Jobbik részen. Az SZDSZ meg Fodor Gábor külön, meg az MSZP-ben.
9/12 anonim válasza:
Akinek hiányzik Torgyán, tegye fel a kezét! :)
Nem hiányoznak! A hideg kiráz, ha visszagondolok!
10/12 anonim válasza:
Jézusom a MIÉP? Meg Torgyán? Hát a viktor volt csak képes velük lepaktálni, mert csak így tudott nyerni annó, az MDF az senkinek nem hiányzik? Az SZDSZ az mindig meg van csillagozva, ott mindneki ilyen, vagy olyan, ami Magyaroszágon a liberalizmust illeti, még tartják azért magukat, úgy tudom a kuncze és az ungár valamilyen pártocskát alakítgatott, időnként még mondanak valamit a régmúltról, meg elmondják a véleményüket az ország helyzetétől, a kuncze az eszdéeszesen, a klára meg még mindig fideszesen, de nem a liberalizmusáért szerették régen se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!