Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A bcac.hu/termek/thomson-neo-x...

A bcac.hu/termek/thomson-neo-x-14.1-fullhd-led-laptop Ez miért ennyi?Gáz?Ha valaki tud segíteni megköszönném.Linket szívesen fogadok.Filmre,számlázásra,netezésre használnám.Felújítottat nézegettem,de nem tudom mi a jó,és mire kell figyelni

Figyelt kérdés
2021. dec. 10. 06:45
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Nem írnád meg ,hogy arra,amire használnám melyik fajta cuccokat keressem?Tehát intel core 5-től pl.ilyesmiket.A profit meg a videókártyát legalább.Ha meglenne.Köszi
2021. dec. 10. 11:55
 12/31 A kérdező kommentje:
Procit akartam írni csak átírt ez a szar.
2021. dec. 10. 11:57
 13/31 anonim ***** válasza:

Nem is állítottam hogy nem új, csak nagyon a piaci kínálat legalsó szegmense. 64GB háttértár 2021-ben, az agyam dobom el ettől. A 2005-ben vásárolt számítógépembe több tárhely volt.

Azért vagyok nagyon erős fenntartásokkal az ilyen low-budget laptopok felé, mert a testvéremnek van egy ilyesfajta kategóriás gépe, valami régebbi gen-es i3 proci, 4GB RAM, és azon konkrétan tortúra végig szenvedni mire feláll a rendszer, meg valami notepadból nagyobb programot lefuttatni rajta.

Lehet hogy nagyon alapvető felhasználásra ezek a modellek megtennék, de én egyszerűen képtelen vagyok elvonatkoztatni attól, hogy ezek hardveresen milyen brutális gyengék.

2021. dec. 10. 11:57
 14/31 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Egy ilyet talán még bevállalnék, ha ilyen budget laptopot keresnék újonnan.

2021. dec. 10. 12:00
 15/31 A kérdező kommentje:
Nem okoskodni akarok,mert nem vagyok képben,de ennek nem szar a képernyő felbontása?A procijáról azt gondoltam ,hogy gáz,amikor találtam ilyesmi gépet.Javarészt intel core-os gépek vannak használtakból
2021. dec. 10. 12:10
 16/31 A kérdező kommentje:
Rendi vagy,hogy segítesz,köszi
2021. dec. 10. 12:11
 17/31 anonim ***** válasza:

hm, igazad lehet, azt nem is figyeltem. Lehet onnan spórolták ki a többi hardver árát. :D Na ezért mondom hogy ebben az árkategóriában csak olyat találsz amivel valami kompromisszum lesz. A Proci kb annyit tud mint amelyiket te írtad az AMD-s konfigot.

"javarészt intel core-os gépek vannak használtakból"

Csak Intel Core processzorcsaládból létezik 1. meg létezik 11. generációs modell is.

2021. dec. 10. 12:15
 18/31 A kérdező kommentje:
Esetleg 5-től elfogadható?
2021. dec. 10. 12:20
 19/31 anonim ***** válasza:
Lehet félre értesz, van Intel Core I3 5 7 (újabbaknál már 9) de hogy ezeken belül van 11 generáció, meg még egy generáció egy illetve egy generáció i valahanyason belül is még van vagy csiliom modell.
2021. dec. 10. 12:25
 20/31 A kérdező kommentje:
Úgy értettem intel core i5 utána még számok vannak,gondolom minél jobb annál nagyobb a szám.Ugyanez i7-tel stb...
2021. dec. 10. 12:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!