Szerintetek ennek lőttek?

Figyelt kérdés

Asus laptopom az éjszaka folyamán magától leállt.

Kikapcsolt, illetve nem is tudom ha ezt annak hívhatom, mert csak egyből kiment a kép és utána már nem reagált semmire.

Még az áramra se...

Elviszem szervízbe, de lesz értelme?

Szerintetek mi lehet a baja?

2021. dec. 1. 11:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha szerencséd van, akkor csak újra kell forrasztani a procit. Eléggé jellemző hiba ha nincs időben kitakarítva a procihűtője.
2021. dec. 1. 11:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Bármi, akármi lehet a baja.

Lehet csak a tápja romlott el, vagy nem érintkezik a csatlakozója, megtört a kábele és nem tölt, lemerült csutkára.

Vagy más.

Szervizben megnézeted és megmondják.

2021. dec. 1. 12:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem az asztali gép, múltkor film nézés közben állt le hirtelen, nekem se reagált semmire, az alaplapot kellett kicserélni
2021. dec. 1. 12:16
 4/9 anonim ***** válasza:

Még ha értene is hozzá valaki itt, ha lenne is itt szakember, látatlanban mégis mit gondolsz, ki tudna, merne felelősen bármit is mondani?

Általánosságban annyit lehet mondani, hogy lehetséges, hogy olyan baja van,amit ha ma elviszed a szerelőhöz, akkor lehetséges hogy 5000-ből holnapra/holnaputánra kész, meg lehet olyan is, hogy gallyra ment benne valami (és csak azt kell cserélni), meg olyan is előfordulhat, hogy olcsóbb venni - akár használtan - egy másik gépet, mint ezt mókolgatni.

Minden lehetséges. Azt, hogy mi a baj, és hogy mekkora a baj, azt egy, a környékeden levő szakember tudja megmondani az odavitel után 1-2 órával, ha beindítja, és látja a konkrét problémát.

Hiába rendszergazda akár valaki, látatlanban akkor se lehet ennél többet mondani becsülettel.

2021. dec. 1. 12:22
 5/9 A kérdező kommentje:

#4-es, nem is kértem, hogy kifejezetten az okát mondják, és, hogy mi lesz ezután.

Azt írtam, hogy "szerintetek", tehát csak kíváncsi voltam a véleményekre.

Köszönöm neked is azért.

2021. dec. 1. 12:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Milyen hibaüzenetet ír ki? Az alapján el lehet indulni.
2021. dec. 1. 13:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha nincs kép, az lehet pl. videókártya gond, de lehet akkumulátor gond is,vagy hűtési probléma (a túlmelegedés miatt is simán lehet olyan, hogy a rendszer - amolyan óvintézkedésként - inkább leállítja magát, mielőtt a gép pl. kigyulladna...)
2021. dec. 1. 13:22
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem ír ki semmilyen hibaüzenetet. Egyszerűen nem reagál semmire sem 😶😶☹️

El viszem szervízbe, aztán eldől a sorsa

2021. dec. 1. 13:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Sorrendben az eslyek:

Tapkabel tores

Tapcsatlakozo hiba

Tap adapter hiba

Alaplapon forrasztas elengedett

Barmilyen alkatresz hiba (CPU, chipkeszlet, VGA, stb)

Van ertelme elvinni, mer az elso 3 hiba ecceruen orvosolhato. De a tobbi is javithato. Sot rossz chipet is van ahol beszerzik es cserelik.

2021. dec. 4. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!