Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen win10es laptopot...

Milyen win10es laptopot ajánlanátok az alábbiakra 120ezerig, amiben SSD van?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek szeretném.

képeket lementeni,netezni, basic dolgokat csinálni, ms officet használni, 4GB Ram szerintem elég neki bőven.

2021. dec. 8. 16:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Egész sok jó gép van:

[link]

4 magos proci legyen mindenképp (ne higgy a leírásoknak, keress rá!)

8. gen legyen, vagy újabb.

Videokártya nélkülit lenne érdemes.

FullHD kijelző (előny lehet az IPS panel)

Magyar billentyűzet (előny, ha világítós)

8GB RAM legyen (4 kevés lesz sajnos)

SSD is kötelező elem, ezt jól látod.

Ez úgy kb bejön nekem ránézésre

[link]

Denézelődj még,és linkelj, aztán mondunk véleményt róla

2021. dec. 8. 19:10
 2/7 anonim ***** válasza:

"4GB Ram szerintem elég neki bőven."

A 4 abszolút nem elég, minimum 8 kell, de lassan már az is kevés. Nekem Win 10-em van, a Chrome van megnyitva kb. 10 tabbal meg a Spotifyn szól a zene és így eszik a gép 8 giga RAM-ot. Persze ha a budget ennyi, akkor legyen 8, de inkább már a 16-ot érdemes becélozni, ha engedi a keret.

Még annyit tennék hozzá az előzőhöz, hogy az SSD-nél figyelj arra, hogy LEGALÁBB 256 GB-os legyen, vagy ha kisebb, akkor legyen mellette HDD. (Sok ember úgy gondolja, hogy ő elvan kevés hellyel is, de ez sosem igaz, aztán csak megy a szenvedés meg a küzdelem a tárhellyel utána.)

2021. dec. 8. 20:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez a legjobb, használt üzleti gép,megbízható.

[link]

2021. dec. 8. 23:16
 4/7 anonim ***** válasza:
2021. dec. 8. 23:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"Ez a legjobb, használt üzleti gép,megbízható."

Semmiképp se vegye, ezeregy éves laptop, ráadásul használhatatlan méretben. A volt munkahelyemen kb 5-6 éve ugyanilyen laptopok voltak, legszívesebben akkor is falhoz b..sztam volna őket, hihetetlenül rosszak.

2021. dec. 9. 00:55
 6/7 anonim ***** válasza:

1. Vagyok.

Egyetértek 5-össel. 14-15" méret kell ehhez a felhasználáshoz. A 12" is jó valamire biztosan... egyetemen jegyzetelni, vagy hasonló, ahol jó, ha ilyen kicsi a gép, ultrahordozható, még a használhatóság rovására is.

Munkára viszont nagyobb kell. És a felbontás a másik. FullHD a minimum (1920x1080). Sima HD-n (1366x768) nem lehet elférni, iszonyú kényelmetlen.

2021. dec. 9. 08:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom Nektek! Hamarosan linkelek
2021. dec. 9. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!