Milyen vizhutot ajanlanatok?
Ennyiért még mindig inkább léghűtés ajánlott mert hatékonyabb és csendesebb.
Be Quiet!Dark Rock Pro4 ajánlott, nem RGB-s viszont biztosan lehűti.(bár szerintem eléggé túlzás a 3600-ra ilyen értékben hűtés)
Indokold meg, bár ha ennyire tisztában vagy vele, biztosan utánaolvastál és tudod melyik ajánlott...
Abszolút nem kötegedésből írom, csak az AIO vízhűtéseknek általánosságban nincsen jó híre.
pedig egy komolyabb léghűtéssel többre mész.
semmivel nem lesz jobb hőfokod vízzel, csak sokkal zajosabb lesz.
3600 amúgy is melegedős, nincs annyi réz ami lehűti.
készülj fel rá hogy 70-80fokos lesz még egy Dark Rock Pro4-el is.
Az a hőfok még a normális kategóriában van. Nyilván lehetne kevesebb is, de kárt nem fog okozni.
Én is léghűtést vennék, gyorsan megnéznve a teszteket ebbe az árkategóriában jobb ár/érték arányban jönnek ki. Ami szemet szúrt az ez, de ennyit én nem adnák egy hűtésért: NOCTUA NH-D15
Megoldodott!! Kikapcsoltam a PBO-t nem erzek lassulast miatta. Jatekoknal maradt ugyan annyi az fps-em boven 100+
A hofok viszont lecsokkent jatekok alatt max 51 fok. Windowsban pedig 30-33 atlag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!